TwinsmomDA deletedmom2626 bebeğe giden vitamin ve mineraller su aracılığıyla ulaşıyor ve her 3 saatte amniyon sıvısı değişiyor içmezsen su azalabilir. İcmeye çalış bebeklerin gelişimi icin en azından
VLD-61 deletedmom2626 kesinlikle için çok önemli doktorlar hep öneriyor.hem bebeğin suyu içinde önemli.hemde vücutta ödemi azaltır.
Milena92 Ben içemiyorum ya 12 haftalığım enfeksiyonda var ama miğde bulantım da var o yüzden su içtikçe sanki miğdem iyice ağzıma geliyor içemiyorum bir türlü 😣😔
Svgmomm İlk haftalarda hiç içemiyordum şuan gayet içiyorum biraz üretin nasıl içebilirim diye mesela çikolata susatır nohut vs nebiliyim böyle su içirecek şeyler yiyin en azından başlamış olursunuz gerisi gelir
Hayraz Fasulyeminannesi27 benim.doktorum yazdı valla bidaha ikinci kutuyu kullanıyorum biri bitti. 13.. haftada gittim bitti dedim yazdı. Bebeğin gelişimi için gerekli bi sorsaydın doktoruna
iceprincess25 Hayraz nasıl yani normalde bütün doktorlar bildim kadarıyla 12.haftada bıraktırıyor folik asidi bnde bıraktım ztn 12.haftada sağlık ocağından verilen d3 vitamine başlıyorsun 16.haftada da demir e başlanılıyor
iceprincess25 Bn ilk 13 hafta boyunca 200 ml lik klasik su br da 1 bardak anca içiyordum aşırı midem bulanıyordu şimdi anca anca 2 3 bardak oldu 14 bitmek üzre
Hayraz iceprincess25 Valla canım devlet hastanesine gidiyorum ve 15 haftadayım 13 de gittim ikili tarama için kan verdim bana 15 gün sonrada şehir hastanesine git detaylı bi ultrason çek dedi ve ne kullanıyordun folik asit dedim ama bitti dedim tamam tekrar yazalım dedi yazdı kan sonucuda verdiğim gün bir ay sonra çıkacak dedi. Bende anlamadım.
Bir_zerre iceprincess25 Tüm doktorlar bıraktırmiyor. Benim başlarda kusmalarim çok olduğu için ilk 3 ay folik asit alamadım o yüzden 3.aydan sonra başladım. 22. Haftada hâlâ kullanıyorum. Kardeşimin doktoru da doğuma kadar kullandirdi. Demir başlamadı mesela hâlâ değerlerin iyi diye. Sanırım kişiden kişiye değişiyor. :)
Gulcan_89 deletedmom2626 canım hem kendin için hem bebeğin için mutlaka en az 2-2,5 litre su içmelisin. Canın istemese bile kendine alışkanlık haline getirmelisin. Bebeğin içinde bulunan suya kadar etkisi oluyormuş.
iceprincess25 deletedmom2626 cnm işte içemedim ki bn normalde de su içen 1 insan değildim mersin in cehennem sıcağında bile yazın 1 br su ile akşamı ediyordumm :) vücudum çok kabul etmio terleme de olmuyo bnm vücuudumda çünkü .şimdi 14+4 üm ama halen daha 3 br içiosam içiom ötesi hiç olmadı maalesef :((
TwinsmomDA deletedmom2626 tüp bebek yapan doktorum da suyu bol iç bebeğinin seninle kalmasi icin demişti
Talentedmom deletedmom2626 Alışkanlık haline getirirseniz iyi olur bebeğin sıvısı azalabilir bol su içmekte fayda var
Nehirkaya25 deletedmom2626 hareketi bilmiyorum ama idrar yollari enfeksiyon riskin hamilelikte daha yuksek arti son aylarinda kasilmalarin cok olur
Nehirkaya25 Elifffffffff havuc suyu bebegin suyunu artirmak icin size tavsiye etmistir doktor herkese onermeyin lutfen, suyu normal seviyede olanlarin icmesi sularini arttirir ve buda bebek icin sıkıntı olur
Elifffffffff Nehirkaya25 ben havuç suyunu önermedim dikkatli okursanız doktorum bana öyle söyledi dedim tavsiye ederim demedim dikkatli okuyunuz sizde lütfen🙋🏻♀️