deletedmom2626 Yani günde 3 4 kupo içıorm canım istemiyor yada unutuyorum. Bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım ama bebek hareketleri ile ilgili bir problem olurmu. Su içmzsen hareket hissedemzsn diyorlar. Doğru mu peki bu?
NisaMomy deletedmom2626 bende içemiyordum şimdi içiyorum 20+4 oldum bende ne zaman su içsem daha çok kıpırdıyo, hem kendi sağlığın hem onun sağlığı için içmemiz gerekıyor, ben şişe aldım gözümün önüne koydum kendimi şartladım öle öle alıştım içmeye☺️
Fasulyeminannesi27 Hayraz 15. Haftada folik asit mi kullanıyorsunuz ben 12 haftalığım bitti ilacım almadım birdaha sorun olur mu acaba 🤔
Nml06 deletedmom2626 Merhaba, maalesef illa ki olur, doktorlar hamileliğin başından beri suyu eksik etmeyin devamlı için diyorlar. Hem sizin hem bebek için hemde vücuttaki toksinleri atmaya, enfeksiyon riskini azaltmaya, gaz problemini çözmeye birebir
Deno Ben de içemiyorum doktora gittim enfeksiyon çıkınca şartladım kendimi su şişesini yanımda taşıyorum en az iki litre içiyorum
Elifffffffff Bende içemiyordum ta ki doktorum suyun az dediği zamana kadar.Bence zorlayın kendinizi su içtikçe bebeğimin hareketlerini çok fazla hissetmeye başladım.Bir de havuç suyu içmemi söyledi doktorum su hayattır😍🥰
Nehirkaya25 Elifffffffff havuc suyu bebegin suyunu artirmak icin size tavsiye etmistir doktor herkese onermeyin lutfen, suyu normal seviyede olanlarin icmesi sularini arttirir ve buda bebek icin sıkıntı olur
Erenveannesi Bebeğin suyu azalabilir bu da enfeksiyon riskini arttırır. Bir de vücudunuzda ödem birikir hamilelikte ödem de tehlikelidir. Kendinize hatırlatmalar yapın su mühim.
Zuhraa Fasulyeminannesi27 doktorun ilac vermedi mi canım. 12 haftadan sonra folik asit demir kan ilaci kullanmaya başlıyorsun. Kullandığın ilaclar da folik asit bulunuyor. Tek başına folik asit degil
Hayraz Fasulyeminannesi27 benim.doktorum yazdı valla bidaha ikinci kutuyu kullanıyorum biri bitti. 13.. haftada gittim bitti dedim yazdı. Bebeğin gelişimi için gerekli bi sorsaydın doktoruna
Zuhraa Bende hic içemiyordum gunde 2 bardak ancak ki enfeksiyonum gecmiyordu yine de içemiyordum. 14 haftaligim suanda gecti durmadan su içiyorum😅 . Doktorum su icmezsem rahimde kasılma olucanı bu kasılmalar da erken doguma sebep vericeni söylemişti. Her gittgimde bol bol su diyor.
Fasulyeminannesi27 Zuhraa hımm anladım canım evet verdi demir ilacı. Benim 12. Haftaya kadar kullandığım sadece folik asitti o da bitti almadım geri demir hapı kullanıyorum
Sumeyye_g deletedmom2626 bana doktorum çıkarsan bile zar zor iç derdi annem de öyle bende içmeye çalıştım bebek için ve senin enfeksiyon olmaman için çok önemli
RuzgarsMommy İçmeye çalışın salonda yada mutfakta gözünüzün önünde bir büyük sürahi dursun suyun içine limon elma dilimi nane atın. Git gel gördükçe için dışari çıkarken de ufak bi şişe su taşıyın mutlaka susuz kalmayın
Aysegnl51 Belki de en önemli şey Su haberiniz olsun kızlar ..Kendinizi zorlayın gerçekten ben haftada 1 bardak su içen biriydim .. Hamilelikte korkumdan zorladım kendimi şuan içmeden duramiyirm alıştım baya .35. haftadayim erken doğum riskiniz olur ayrıca bebeğinizin hareketi çok az olur bilginize.
Srpplt deletedmom2626 Su normal hayatta da cok onemli ama hamilelikte onemi cok farkli. Gunluk en az 2 litrr su icmelisinz bebek susuz kaldiginda bir cok probleme sebep oluyor. Hem vucudunuza yeteri kadar su girerse kilo artisiniz vs cok dengeli olur.