Gunay_18 Handan17 22 haftalıkken gitmiştim doktora bir hafta geriden gidiyor dedi 392 gramdı şimdi tam 24 haftalığız kilosunu bilmiyorum benim kızım çok nazlı olacak heralde çok nadir oynuyor😍
Handan17 Hazal69 1 hafta onden geriden gelmesi pek bisey farketmio demisti doktorum bana endise etme ❤
Brgzl Handan17 iyi mi oluyor kilosu bende acaba zayıf mı diye hep ona yarıcak şeyler yedim bu kontrolde görecem işe yaramış mı😂
Handan17 Brgzl muz cok kilo yapio bebege canim bence iyi herkesin farkli oluyo 100 200 gram oynayabiliyo 😊
ElanrBlkc Ben 19 haftalık hamileyim iki gündür sağ tarafım ağrıyo arasıra adet olcakmış gibi. Sanırım böbreğimde ağrıyor 😔😔😔😔😔 emin değilim ama bi ağrı gelip gidiyo
Brgzl ElanrBlkc bebek hareket ediyordur belki bi gene de git istersen doktora ama bi sıkıntı yoktur benimde ağrılarım oluyor çok dinlemiyorum hamilelikte normaldir diye düşünüyorum 🤗
ElanrBlkc Brgzl bende bebişten diyorum ama iki gündür oluyo. Gribim bide öksürük var. Ona bağlıyorum bnde korkuyorum bebişime bişi olmasın da
Brgzl Smbl_gzl doktor iyi dedi mi kilosuna millet bir kilolar yazıyor okudukça psikolojik olarak acaba zayıf mı benim ki diyorum 😌