Esilyaa Kızlar 13 haftalık hamileyim ne yesem midem bulanıyor. Bazen gerçekten kendimi öldüresim geliyor. Ne zaman geçer bu bulantılar, mide yanmaları. 😔😔
[silindi] Esilyaa moral bozmak hiç istemem ama 37 haftadayım geçmedi 🤦🏼♀️ Bide beni düşün ne çektim 😔
Niddy Esilyaa aynısını yaşadım ya 16 haftaya kadar sonra birden bahar geldi çiçekler açtı:) geçer inşallah.
Emineyavuz_53 Esilyaa o mide bulantısı hamileliğinin devam ettiğini gösteriyor . Kaç tane post açıldı bu konu hakkında bulantılar kesildi bebeğime mi bişey oldu diye . ? Hormonlar çok yükseldiğinden oluyor . Sabretmen lazım biraz daha .. ben sabahları hiç yataktan kalkmadan Galete yiyordum susamsız çok iyi geliyordu . Dene istersen belki işe yarar ..
Melek93_92 [silindi] bandede aynisi😧😧😧 son gunlarimdayim ama halada yaniyor bu midde ah şuanda hatta içimde bir açderha var sanki😤😤😤😤😤😤😧😧😧😧😧😧
Esilyaa Niddy bende 19 yaşındayım soldum gittim😂 bütün hayat enerjim çekilmiş durumda ruh gibiyim. İnşallah yakın zamanda çiçeklenirim 🙈
[silindi] Sirius223 benim 2. Aydan sonra başladı hala devam iştah yok mide bulantısı🤦🏼♀️ Allahtan yanmam yok 🙄
Deletedmom138 Esilyaa ben12 haftalığım bu hafta bitti Allah'a şükür seninkide biter inşallah bu zamanlarda
bdryyldz35 Esilyaa 33 haftalığım benim daha utandığım zaman bulantılarım oluyor ama herkesin aynı değil canım genelde 4 aylıkken bitiyor. İnşallah senin de tez zamanda geçer bulantıların
Koalina Esilyaa Hiç geçmicek gibi geliyor kafayı sıyırıcak gibi oluyorsun ama elhamdulillah hepside geçiyor. Ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez başladı yataklarda süründüm aylarca sonrada hafifledi halada arada kusuyorum
Esilyaa Koalina tam olarak böyle bazen isyan etme derecesine geliyorum. Allah affetsin. Ama sonunda ki o huzura kavuşunca bunları hatırlamayacağız inşallah😇🧿
Sirius223 [silindi] yaa ne güzel az kalmış, sag salim kavusmak nasip olsun saglikla insallah 😇Bizde bugün doğum planladık. Sizin haftaniza geldiğimde sezeryan olacağım bi aksilik çıkmaz da Allah nasip ederse.
Koalina Esilyaa Kesinlikle Rabbim yeter ki dermansız dert vermesin. Şöyle ferahlat kendini bulantı bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş 🤲🏻 Geçicek hiç merak etmeyin 🌸
[silindi] Sirius223 amin inşallah 🙏🏼🙏🏼 bana da geçmiyo artık neden o kadar erken giriyorsunuz siz kaç haftalıksınız
Sirius223 [silindi] 32+1, plesanta previa nedeniyle bir kanama yahut sancı cogalmazsa o haftada alacağını söyledi doktor. Hep kanamalı geçti hamileligim. Bebek hafiften baskıya başladı. Düzenli olmayan sancılarım da var.