1Minikmucize Karpuz aşerdim ama bulamadık nerde bulablrim böyle zamansız bişeyler aşerdiniz mi sizde 🙄
Adel001 Aysegulelma canım ben aşermiyorumki😕 1Minikmucize bu hanımfendi aşeriyor. Sadece başlıkta direk karpuz aşeriyorum diye yazılıyor diğer hamileler görüpte canları çekmesin bulamazlarsa günah😕 belki maddi açıdanda alamazlar
Aysegulelma Adel001 canım bende aşermiştim nevşehirdeyiz biz köylülerden zor bulduk, bi avuç kücücük bişeydi :) 😄 bulamazsan internetten getirt
1Minikmucize Aysegulelma migrosa felan baktm netten bulamadm ki yaa ay rüyalarma girio resmen ne zormş 🤣
Aysegulelma 1Minikmucize canım sendemi nevşehirdesin bende avanosdayım avanosda ayhanlılar pazar kuruyor perşembeleri ordan bulursun köylerinde oluyor yada ortaahisarda ambarlarda oluyor..
Aysegulelma 1Minikmucize valla bende nereleri gezdim kipayı bile talan ettik en son bulduk oda küüçücük yerli Karpuz muş nerde oturuyorsun canım. Oh bi arkadaş buldum :)
1Minikmucize Aysegulelma yaa bi baktırıym olmazsa bütün manavları gezdik yok bi yerde görmüştüm akşam eşim gelirken alır dedim oda tekmş zaten satılmş bidahada yok işte
Aysegulelma 1Minikmucize bende bir buçuk yıl 2000evlerde oturdum eşim nevşehir ben ürgüplüyüm ortası avanosa taşındık :)
1Minikmucize Aysegulelma bizde yaklaşık 10 gün oldu ama başta o kadar umursamadm 3 gündür hergün rüyamda görüom resmen🤣
1Minikmucize Aysegulelma çok iyi çözüm bulmuşsnz bizde yeni taşındık kırşehirdeydik daha önce 3 ay felan oluyo