bskizmir Muge0609 Sen benden 2 hafta ondesin canim. Dedigin gibi agrilar beni cok korkuttu ama sizler de yaşiyormussunuz okuyunca rahatladim normal karsiladim. Ama insan dedigin gibi korkuyor. Yinede doktora yarin soracagim mutlaka nolur nolmaz. Kayisiyida bugun deneyecegim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. 😊
bskizmir Nursonunbu Ay evet ıkınmaktan o kadar korktum ki etrafimda herkes senin gibi soyledi. Bende oyle yapiyorum bu kez mecbur saatlerim wcde geciyordu ayiptir soylemesi. Teşekkur ederim canim amin inşallah.
bskizmir Aysetk varya bebekten once bu kadar su icmezdim. Hamile kaldigimdan beri resmen damardan alacagim suyu o kadar cok su iciyorum ki icim boyle yaniyormus gibi surekli. Sukur bende diger hamileler gibi olmadi kuzenim filan sudan tiksiniyordu. Allahtan o konuda sorun yasamiyorum. 😊
Aysetk bskizmir bende hic susayan bi insan degilim hep cay kahve ictigim icin hic aklima gelmez, hamilelikte simdi zorla iciyorum doktor da cay corba olmaz su iciceksin dedi 2,5 litre😂 tiksinmiyorum ama surekli tuvalete tasinmaktan biktim artik😂
bskizmir Zlyhkrt4 Demekki olacak boyle şeyler. Valla ben annelerimize akil erdiremiyorum. Annem hamileyken neler yapmis hic bunlari yasamamis. Ne bir bulanti ne bir kramp agri. Dogumuda her seferinde bebegin neredeyse kafasi gelirmis doktor suyu kendi patlatirmis siz kayarak hemen dogardiniz diyor. Ben kime cektim anlamiyorum. Allah hepimize yardimci olsun vallahi. 😊
Simgeeee bskizmir tesekkr ederim canım. Aynen psikolojini iyi tutman gerek sag salim alıcaksın insallh kucagına 🙏
bskizmir Aysetk Ay o tuvalet derdi beni mahvetti ya gece bile kalkiyorum . Uykularim bolunuyor. Ama 12. Ci haftadan sonra rahatliyormuşuz inşallah. Allah yardimcimiz olsun canım. 😊