Iyi geceler kızlar. Cuma günü 12 haftalık olacagiz. Ilk gebeligim . 20 gundur dusuk tehlikesi sebebiyle raporluyum ve evde yatiyorum. Allaha sukur son 10 gundur lekelenmem yok. Cuma gunude tam 12 haftayi doldururken kontrolum var. Ama dun ve bugun tuhaf biseyler oluyor. Hatta 3 gundur diyeyim. Vajinada batma yaşıyorum. Zonklama tarzi. Ve bugun sol kasik kemigime usuttugumuz zaman oldugu gibi batar girer gibi olup geciyor. Netten baktigimda normal diye belirtilmis. Rahim kaslarininin gerilmesiyle alakali yaziyor. Allahtan kanama filan yok ama. Sizde yaşadiniz mi bu donemlerde merak ediyorum. Arti olarak ben gebeligin ilk haftalarinda bulanti yasadim ama hic kusmadim. Sonra gecmisti cok rahattim tehlikem haric hamile gibi bile degildim. Ancak son 1 haftadir geceleride midem cok doluymus gibi geliyor. Yanma hissi filan oluyor. Normalde bu aylarda gecmesi gerekmezmi? Birde ayiptir soylemesi ben bebekten once cok rahat tuvalete cikabiliyordum ancak simdi zorlaniyorum desem yeridir yani 2, 3 gun cikamadigim oluyor . Cok ozur dilerim biraz fazla acik konusuyorum sanirim ama zaten doktora gidecegimden yine tecrubeli arkadaslarimiza danismak istedim. Hatta bugun gunduz yine ince ince batar hissederken lavoboda biraz agri hissettim kasiklarimda. Bunlar normalmidir? Benim gibi bunlari yasayan var mi aranizda?