• Crinone jel kullananlar

Merhaba tüp bebekle hamile kaldım5.haftamdayım crimine jel kullanıyorum 2gündür kahverengi olarak jel geri geliyor.bugunde kırmızı leke gördüm çok minikti.daha önce 2 düşük yaptım 7.haftada kanamalı olarak çok tedirginim tavsiyenize ihtiyacım var. Teşekkürler

Nsly bende kullandım bende kanama olmadı bu ilaçta progesteron mevcut ve rahim ve bebeğin tutunmasını sağlıyor endişe yapma ama doktoruna mutlaka Danışmanı ben 12 haftada bu ilacı bıraktım dondurulmuş embriyo olarak transferim oldu içini biraz rahat tut canım

• Nsly bunu yanıtladı.

Banu tavsiyen için teşekkür ederim. Bugun doktora gidecem bakalım ne diyecek.

• Banu bunu yanıtladı.
      • Banu bunu beğendi.

Nsly inşallah rabbim güzel haberler almanı nasip etsin

Bende halihazırda kullanıyorum. Kahverengimsi leke bende de olmuştu. Çalıştığım için gün içinde pembemsi lekeler de olmaya devam ediyor. Normal olabiliyor. Çalışıyorsan dinlenmeye çalış derim. Yavaş hareket ederek kendini yormamaya çalışırsan sıkıntı olmaz inşallah

Nsly Ben de aynı jelden kullanırken kanama geçirdim sonra doktorum Progestan hap yazdı ona başladık. Ama parça parça jel kalıntısı elbet geliyor.