Hatice_ceylan Anneler iki gundur bebegım çok onde öne yıgılmıs bı durumda . Karnım patlıycak gıbı bıde anı tekmelerı var canım cok yanıyor . Nefes almakta cok gucluk cekıyodum 24 haftalıgız . Boyle olan varmı yada sızı ne rahatlattı yada bebegı
prenses_annesii2603 Hatice_ceylan sol tarafa doğru uzanmayı dene alıştıkça hem sen hem de özellikle bebek rahat ediyor
busra0101 Hatice_ceylan aynı haftadayiz. Çok su içip yemek yedikten sonra benimde oluyor. Karnimiz gerildikce büyüyor. Ama siz siz olun aşırı yiyip kalkmayin çokk rahatsız ediyor artık ben öyle yapcam. Oda geriyor yatırmiyor uyutmuyor nefes bile aldirmiyor
SnmTt Hatice_ceylan Benimde öyle 22 haftadan beri falan hep en önde toplanır gibi semsert oluyo şimdi 27 hafta oldu acıtmaya da başladı baya baya ama neden öyle bilmiyorum daha yeni gittim doktora her şey yolunda dedi kafası biraz büyükmüş o baskı yapabilir dedi🤷🏽♀️ Bi de çok hareketli olduğu için çok sık pozisyon değiştiriyolar o da kasılma yapıyo sanırım
wita Hatice_ceylan 35+6 yim bu gece benimde gerilmem cok var sanki hava basıyolar uyuyamiyorum bi kac gundur hic 😭 agrim var hafif hafif ama can yakıcı😭
Hatice_ceylan prenses_annesii2603 ben sureklı solda yatıyorum canım da acayıp ıkı gundur hep on tarafta bıde acayıp gerılıyor acaba karnımmı dar . Kafamda delı delı sorular sıkısıyormu acaba of valaha cok sınır oldum ben kendımı onemsemıyorum acısına katlanırım . Ama karnım ıkıye ayrılıp cocugum cıkcak gıbı bıde oyle bı vuruyorkı acayıp gergın
Hatice_ceylan Mrvgk bebegım zaten cok hareketlı annesı kurban olsun . Da acayıp ıkı gundur tam gobegımın orda cok gergın . Yatamıyorum kalkamıyorum bıse yapamıyorum .
prenses_annesii2603 Hatice_ceylan doktorunla görüştün mü canım bu kadar erken kasılmasını konuşmalısın için rahat etsin
Hatice_ceylan Mrvgk agrım cok yok nefes alamıyorum karnım ıkıye ayrılvak gıbı tek agrı tekme attıgında oluyor
Babyone Hatice_ceylan canm sanırım sen kasılıyorsun bu haftalarda oluyor byle şeyler sen magnezyum kullan rahatlatır doktorun yazmıstr zaten gece uyumadan once ozellıkle
Hatice_ceylan Mrvgk bıraz oyle anı tekmeler acıtıyor sag tarafıma acayıp vuruyor annesı yesın vursun onemlı deyıl ♥️♥️♥️
Hatice_ceylan SnmTt sanırsam benım karnım cok dar ondan oluyor yoksa benımde hersey normal bıde yedıklerımızden kaynaklı
SnmTt Hatice_ceylan bilmiyorum ki🤷🏽♀️ Erkek miydi sizin? Benim çok öne doğru gitti sivri baya ondan olduğunu da düşünüyorum yanlara gitse daha rahat olurdu bence
Ftmrmzn Bende 21 haftaligim geceleri çok toplanıyor hemde vuruyor kızım bi rahat durmuyor karnım çok geriliyo yarın doktora gittigimde sorcam sebebini 😊
Mervettas Hatice_ceylan kesinlikle çok erken başlamış benim bu kasılmalarımın sebebini doktorum magnezyum eksikliğinden kaynaklı dedi her gittiğimde en basından beri magnezyum ic diye tembihliyor hatta ayın 7sinde 33+2de gittiğimde günde iki taneye çıkar demişti.sen onu mutlakA doktorunla konuş
Hatice_ceylan SnmTt SnmTt benımkı erkek evet bence benım karnım dar benımkıde one dogru uzuyor karnım 😂