Hilal_celik54 Evrem123 bence erkek allah biliyor ama göbek kısmı çıkıntılı olduğu için erkeğe benzettim
Evrem123 Hilal_celik54 inşallah canım hayırlısı bakalım 10. Haftada erkek dedi kendi doktorum 13. Haftada acilin doktoru kız dedi. 10. Hafta çok erken olduğu için kız diyorum ama doktorumda bilmese söylemezdi heralde
Hilal_celik54 Evrem123 hayırlı evlat olsun inşallah sağlıklı olsun bana 13. Haftada erkek dedi doktor bazen 13. Haftada söylenen neyse odur ama allah bilir tabiki rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Seda89 Bana bugün sağlık ocağındaki hemşire kız dedi nerden anlamış olabilir sizce sadece kalp atışını dinledi
Seda89 Evrem123 17 haftalık ama büyük ihtimal dedi duruşundan ve kalp atışından dedi daha cinsiyetini öğrenmedik
Evrem123 Hilal_celik54 amin canım inşallah. Bende 13. Haftada kesin belli oluyor diekıza yönlendirdim kendimi ama bilemicem
Meleko https://imgyukle.com/i/V8o1ce merhaba tatlis anneler beniminede bakın lütfen 11 haftada doktorum erkek dedi şuan 15+3 olduk
Evrem123 Meleko maşallah. Ben ultrasondan pek anlamıyorum ama bu 11haftalık fotosuysa bilir doktor baya gelişmiş
Meleko Zeynep31 ya ben zaten cinsiyet için gitmemistim doktor söyleyince ok şaşırdım çok benzettim erkeğe dedi bakalım kısmet artık😍
Zeynep31 Benim ultrason resmimde seninkiyle aynı pozisyon şekli aynı doktora sordum çok küçük dedi ama sanki kıza benziyor gibi dedi