Pelsin Evrem123 dimi benim de orda 12 ve bikaç günlük ama şu an 17 yi bitirmek üzereyim inşallah ikimizin de istediği olur sağlıklı öncelikle
Evrem123 Zeynep31 burdan atamıyorsun canım googleden hızlı resim at yaz. Ordan linki kopyala buraya yapıştır
Prenses001 Happy46 @Evrem123 Aynen erkek bu bebek Valla ilk okuduğumda şaka olduğunu düşündüm hafta ve gün aynıdır cinsiyet aynı olacak değil ya o gün döllenen yumurtalara bütün baba adaylarından X kromozomu gönderme günü mü 🤣🤣
Happy46 Prenses001 kesinlikle benimde arkadaşımla haftam aynı hatta yaşımızda aynı ama onunki kız benimki erkek😁sen ne zaman öğrenicen canım seni merakla bekliyorum gerçekten 😍
Prenses001 Happy46 inşallah haftaya cuma randevum var canım bebek gösterir doktorda söylerse paylaşacağım burada 😍😊
Pelsin Pelsin ben de çok erkek istiyom ya inşallah dediğin olur yarın gidecez öğreniriz inşallah söylerim
Pelsin Happy46 ultrasona almadılar beni ya iki üç haftaya renkli ultrason için randevu al anca o zaman cinsiyet söyleriz dedi bi hafta önce gitmiştim ultrasona bile almadı beni çok merak ediyom o zamana kadar napacam😂
Evrem123 Happy46 ayy cumartesi gidicem haber ederim mutlaka😄😄 10. Haftada doktorumun söylemesi beni çok şaşırttı acildeki doktorun kız demesi karıştırdı. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Happy46 Evrem123 valla öyle bir geçiyorki zaman sanki daha dün burda heyecanla cinsiyet sorup duruyodum şimdi 6. Ayına geldi ne çabuk geçti anlamadım hayırlısı herşeyin😊
Evrem123 Happy46 🙈 evet ama en heyecanlı dönem bu cinsiyet öğrenme süreci sanırım. Sizin bebeğinizin cinsiyeti ne