Cemile27 Momof2child evet henüz 15 haftalığım ve hastaneye gittiğimde beni geri çevirdiler maalesef bebek daha küçük ve paroldan başka bişey yapamayız dediler 🤦🏻♀️ Normalde hamilelikten öncelerde alerji hapı kullanırdım şimdi hamileyim o da yasak maalesef 🤦🏻♀️
Nml06 HappyMom Merhaba, olabildiğince zor atlatılıyor hele ilaç alınmadığından..bol bol sıvı, c vitamini ve düzenli beslenmeyle inşallah geçer
SevdaTrkl Bende 24 haftalık hamileyim 2 gündür hastayım ateşim yok ama burun akıntısı, boğaz ağrısı, öksürük, halsizlik var . Doktora gitmedim bende evde ıhlamur, bal limon zencefil, çorbalar falan iyileşmeye çalışıyorum. Ama gerçekten hamilelikte çok zormuş
Dsg HappyMom acayip kötüyüm ve daha 6 haftalık öksürük hapşırık acayıp ağrım oluypr haftaya kontrol var inşallah bir sıkıntı olmaz ne yaptıysam geçmiyor
Sumeyradem_06 HappyMom bende oluyorum galiba. Miğde bulantısı boğaz ağrısı iştahsızlık uyuma isteği ve uyuyamamak. Halsizlik. Çok tuhafım hiçbirseyden tat alamıyorum 😳 35 haftalığım bi an önce doğurmak istiyorum. Korkuyodum hala korkuyorum ama bian önce doğsun istiyorum karman karışığım.
Arsesra Ben tam 33 gündür bu grip denen illetle uğraşıyorum önce öksürükle başladı bi hafta bal zencefil süt bol bol su ile geçirmeye çalıştım olmadı doktora gittik enfeksiyon var dedi 6 tane iğne yaptırdık derken terlemeler başladı gece gündüz farketmeksizin terliyorum uykusuz 25 gece en son tüberküloz olabilirsin dedi doktor 24 haftalık hamileyim yaşadığım o ağır duyguyu anlatamam Allah kimseye yaşatmasın üç tüp balgam testi verdik bi de deri testi yaptılar çok şükür sonuçları dün aldık temiz çıktı elhamdulillah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Terlemeler ve burun tıkanıklığı halsizlik ve öksürük devam en çok da terlemeler mahvetti bizi durmuyor 😩😞eşimle ne yapacağımızı bilemez haldeyiz Allah hepimize tez vakitte şifa nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Adige09 Arsesra bu her sene cikan grip türlerinden biri olabilir mi şuanda domuz gribi gibi bir salgın sözkonusu Enfluvir adındaki ilaçla geçiyormuş sadece efsaneye bir sorun derim doktorunuzda domuz gribi ya da influenza testi yapmalı size Cok cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsin
Cemile27 Momof2child bende bilemedim inanın ne yapacağımı şaşırdım🤦🏻♀️ Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz peki?
Asafberna Elina bende gribim ballı süt içiyorum balgam söksün diye içtikten sonra karnimin içinde şancı yapiyo anlamadim gitti 38+5 haftalık gebeyim benim gibi olan varmı acaba
Elina Asafberna bende öyle birşey olmadı belki süt rahatsız ediyordır seni yada doğum yaklaşıyor onun için rahatsız olmuş olabilirsin dikkat et kendine canımm
Selincikk 6 Haftalik hamileyim kızlarr bogazlarım kötü yutkunamiyorum. Vucudumun heryeri agrıyoo akşam acile gittim sadece parol taktılarr. Etkisi gecince yine ayniyimm. 🙁🙁
Smraozn12 Konul_323 zararlı olsa doktorumun verecegni sanmıyorum hamileler içinde var cnkü 5günlk kullandım 500mg lik. diş agrımdada antibiyotik kullanmıştm her hastalığı dogal yollarla atlatamıyorz bazen baya kötü olunca mecbur veriyolar hastanede yatmşm cnkü
Momof2child Cemile27 ben serum taktrdm 6tane yurt disinda yasiyorm ben oranin ilaclari uymaz simdi burdaklarla.
Asumrl cancers bende ayni sekilde sinuslerim dolmus akinti ile enfeksiyon olustu doktor augmentin yazdi bana kaclik kullaniyorsunuz?
cancers Asumrl 1000lik augmentin yazdi 4 gündür kullanıyorum hastalık azaldı ama tam olarak gecmedi :/
yenianneadayi04 Kızlar bende aynıyım 36 haftalığım ve çok kötü gribe yakalandım henüz öksürük boğaz ağrısı yok Burun akıntısı burun tıkanıklığı geniz akıntısı mahvetti beni gözlerimden yaşlar akıyo dahiliye ve kendi doktorumun ortak kararı ile üç sefer kullanmalık antibiyotik ve yanında oseflu diye bir ilaç verdi içtim bakalım inşallah işe yarar gerçekten çok kötüyüm bebeğimin de hareketleri azaldı acaba ben hastayım diye mi böyle oluyor?
Elina cancers aşkım kullanmayın antibiyotik bebek için iyi değil ilerde bunun etkisini görürsün dinlen bol bol su iç