Ceren92 Esrasare88 bi cozum bulmaliyiz kafayi yicem ise geliyorum calismak cok zor semsert tahta gibi gepgergin ne yumusatabilir napmaliyiz tecdubeli anneler ?
Ceren92 32.haftanin verdigi agri batma sertlik mi bu oksuruk kaynakli mi bilmiuorum ama calismak gunluk hayati idam ettirmek cok zor arkafaslar gece nerdeyse 0 uyku surekli wc wc wc sag sol donememe surekli batma cildiricam
Mlsnr Ceren92 aynen yataktan zor kalkıyorum bende 2 gün önce bide belimde tutuldu ayaga kalktıgımda adım atamadım resmen ya
Hilaluur01 HappyMom geçen hafta sadece öksürük vardı şimdide burun tıkanıklığı boğaz ağrısı... Boğaz ağrısı için birşeyler yapıyorum da şu burun tıkanıklığı için bi akıl verin lütfen.
Elifaa Hilaluur01 ben de bir haftadır aynı durumdayım çok kötü bi öksürük boğaz ağrısı ve malesef burun tıkanıklığı geçmek bilmiyor ne yaptıysam geçmedi doktor ilaç vermişti kullandım ama hiç fayda etmedi
Mlsnr HappyMom bogazımın acıdıgını hissetsem hemen keçi boynuzu özünü ya sade yutuyorum yada sütle karıştırarak içiyorum çok iyi geliyor hasta olmuyorum çok şükür ve bol bol portakal
Mryslny Hilalkaraman doktorum kullanblrsn dedi enfeksiyon değerim çok yüksekti tabi enfeksiyon daha kötü...
1989-- feyzatanrverdi benim bi arkadasim da oyle olmustu ama atlatti Allah a sığın hepsi gecer o senin kanin canin oyle düşün
Fatmaoguzmelek Ayy kızlar doğuma 15 gün var ve ben çok kötüyüm boğazım şiş grip biryandan istifar etmek bir yanda allah yardım etsin
Elina Elifaa bende aynısıydım bol bol dinlen uyu akşamları sıcak ballı süt içip uyu bir kaç güne iyileşeceğini göreceksin Ben hiç doktora bile gitmedim İlaçlar hiçbir şekilde fayda etmiyor canım
Elina Ceren92 bol bol dinlen su içç ve akşamları ballı sıcak süt içip uyu ertesi gün balgamın çıktığını farkedeceksin öksürükle birlikte
Mlsnr Ceren92 me olur ne olmaz diye doktora gittim nst ye bagladı herhangi bi sorun çıkmadı bol bol dinlen yorma kendini dedi canım
Elina Bende çok şükür grip oldum ama atlattım 3 gün sürdü hapşırık,bol burun akıntılı,koku alamama,nefes almakta zorlanmalı süreç oldu bol bol dinlendim su içtim ve akşamları ballı süt içip uyudum çok iyi geldi bana
Asafberna Elina bende gribim ballı süt içiyorum balgam söksün diye içtikten sonra karnimin içinde şancı yapiyo anlamadim gitti 38+5 haftalık gebeyim benim gibi olan varmı acaba
CeyCeyim_23 Gerçekten çok berbat bir durum😷 hamileliğimin ilk haftalarında da çok kötü grip olmustum suan da öyle.. öksürük özellikle mide bulantısını da tetikliyor 🤢 bütün kış evden çıkmamayı düşünüyorum..🤒
Dkmcsena 38+5 deyiz inanılmaz bir grip ve öksürüğe yakaladım çok zormus hamileyken hastalık çekmem öksürdükçe karnım yırtılıyor 😔
Mercimegin_annesi1 Dkmcsena aynı ya bende 38+3 teyiz cok kotu bı oksuruk gecmıyor kemıklerım agrıyor çok agır bı çare bulamadım şu öksürüğe ne iyi gelir bilmiyorum
Cemile27 Ben ölüyorum resmen ya burnum akıyor boğazım dolu öksürük var gözlerimi açamıyorum ve bide üstüne alerjim var hapşırıp duruyorum ilaç yasak kullanamıyorum kafayı yicem yatamıyorum 😪🤧😭
Cemile27 Momof2child evet henüz 15 haftalığım ve hastaneye gittiğimde beni geri çevirdiler maalesef bebek daha küçük ve paroldan başka bişey yapamayız dediler 🤦🏻♀️ Normalde hamilelikten öncelerde alerji hapı kullanırdım şimdi hamileyim o da yasak maalesef 🤦🏻♀️