Sherylady Esr36 instgramda mühensinoglu sayfasını kontrol etmeden almayın derim. 😊 toz sabun çok kalıntı bırakıyor makineye zarar veriyor o sebeple diğer seçenekler için dediğim sayfada alerjenik olmayan zararsız kimyasal olmayan tavsiyeler var😊
Brcn406 Uni baby sıvı deterjanla 15 dk 40 derece de yıkadım. Pek kokusu yok ama gayet güzel yıkanmıştı.
ysmngry RabiaOkan granül sabunları arındırmak zor oluyor diyorlar canım bilgin var mı? Çift durulama falan diyorlar 🤷♀️
Saraalp Esr36 dalan roxy toz kullandım ilk 3 hafta ama çok beğenmedim daha sonra İnstagram da bir sayfada içinde zararlı maddeler olduğunu içeriğin değiştiğini öğrendim şimdi granül dalin aldım kokusu, temizliği, içeriği çok daha güzel
Fergogce87 Esr36 valla ben boronla yıkadm canım ama senin istediğin gbi koku falan yok hiç kokmuyo ve bu daha çok hoşuma gitti
Fergogce87 Esr36 valla ben boronla yıkadm canım ama senin istediğin gbi koku falan yok hiç kokmuyo ve bu daha çok hoşuma gitti
Mujde- Esr36 ben şuan yıkıyorum canım Duru granül lavanta kokulusunu aldım çok güzel canım ben memnun kaldım 🥰✨