d190516 Nasıl gidiyo ilk kontrole gittiniz mi bulantı yanma var mı 🙈 biz 4+5 haftalığız bu Arada 🐣ikinci gebeliğim bi oğlum var 😊
Wait_my_second_baby d190516 bende de ikinci hamilelik 6+4 uz biz❤️Keseyi gorduk,kalbini duyamadik,1 hafta sonra tekrar gel dedi doktor
d190516 Merveaksoy bi dahakinde görünür inşallah ben ikinci gebelik olduğu için tecrübeliyim 7 haftaya yakın gidicem 🐣
d190516 Wait_my_second_baby sende benim gibi tecrübelisin 😄bende 7 haftaya yakın gidicem umarım duyarız ikimizde 😊
d190516 Nursubasi şimdilik bende bişey Yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor tabi 🙈oğlumda ilk gün den son güne midem yandı
Bsrlmnemr d190516 bizde 6+1iz mide yanmam başladı bugün bulantım pek yok neredeyse hiç yok hatta. Kasık ağrılarım hafifledi yok gibi haftaya çağırdı kalp atışı için
d190516 Bsrlmnemr ay yanma deme oğlumda ilk günden son güne yandı midem 😒bunda şimdilik hiç bişey Yok bakalım
Bsrlmnemr blackdaisy 2 haftası falan var canım galba bende 6 haftalığım keseyi gördük ama kalp atışı için haftaya çağırdı
d190516 blackdaisy kalp atışı için erken gibi ben oğlumda 6+0 da duydum bunda 7 haftaya yakın gidicem bakalım 😊
Bsrlmnemr blackdaisy ara ara başım dönüyor canım geçen hafta daha çok dönüyordu snaki hele bir gün baya döndü normal diye düşündüm ama şimdi pek yok gibi
Bsrlmnemr Nursubasi kalp atışını dinletti mi canım sana? Bende dün gittim dün tam 6+0 'dım bir şeyden dolayı korkup gittim doktor kalp atışı için haftaya gel dedi. Kese büyümüştü ama sanki içindeki embriyo nokta gibiydi sende de öyle miydi?
Nursubasi Bsrlmnemr embryo belli oluyor canım yolk sac kesesi yanında ufak bi kıpırtı vardı doktor işte o bebek dedi kalp atısı gozukuyordu ışık gibi yanıp sönüyordu dinlemek istedim ozamam vajinal bakalım dedi o şekilde duydum kalbini
Zlhaa Bsrlmnemr aynısını bende yaşıyorum canım ... 6+3 haftalık benim minnağım. Ama duyamadım .. bugünde göbek deliğim ağrıyor ilk defa.. bazı bebeklerde geç duyuluyormuş darısı bize inş ☺️
Bsrlmnemr Nursubasi ya sana benimkinin resmini atsam bakar mısın? Ben korktum vallahi çok sanki küçük kalmış gibi geldi bana
Nursubasi Bsrlmnemr kuzum herkesin ki aynı seyretmez ki bak benım ilk gebeliğimde çok geç gördük bebeği kalp atısınıda mesela annemde kardeşimi 5 haftalıkken görmüş kalbinide duymuş benımkını 10. Haftada duymuş o değişiyor kuzum telaş etme sen
Nursubasi Wait_my_second_baby duyarsın inşallah kuzum erken daha doktorumda erken demişti ama duydum hamd olsun ❤️