hunilimom Ysssm stres seni daha çok kilo almaya yönlendirir tatlıyı tuzu ve ekmeği çıkarınca bol da tekellik balık vs yeyince bol su içince dikkat edinc3 fazla.almiyorsun canım ben 22 kilo alıp gitmiştim ama hepsini verdim doğumdan sonra ama tek pişmanlığım keşke dikakt etseydim bu kadar kilo almazdim
Beyzaharun Ysssm 19. Hafta şunalık birbuçuk 2kilo arası aldım ,benim dr umda kiloya çok karşı her kontrolde aman kilo alma kilo alma, 9 ayda en çok 10 kilo diye basımı yiyor 😂haklı ama yapıcak bişeyyok
Damla123- Ysssm şuan aynı durumdayız hatta inanasım gelmiyor ama ebe kızdı bayağı hiç bir kıyafetim olmuyordu ama bu kadar beklemezdim 20 haftalık 6 kilo almışım
Damla123- hunilimom canım ben hiç ekmek yemiyorum aslında düzenli beslenirdim ama çikolata ve şekere çok düşkünlüğüm oldu 2 haftada iki haftada toplam 4 kilo aldım
Sultan1903 Ysssm Ben de birden almaya başlayınca dr ım kızdı☺️ daha doğrusu istersen sen al kendi kararın ama ben sana derim ki dikkat et,diyetisyene gönderdi bugün.yani listem çok doyurucu örnek olması açısından paylaşabilirim isterseniz.
Mororkide Ysssm 14haftalıgım 3.5kılo almışım doktorumda bende gayet memnunuz aldıgım kılodan zayıf oldugumdan cok almak ıstıyorum bende
Ysssm Koalina cok aldın aşırı fazla dikkat et kilo alma falan dedi ama napıcam bilmiyorum dilkatte ediyorum ama
Aysgl_trl_trn Ysssm canım bende çok aldım. Akşamları ekmek yemiyorum ama akşam eşim eve gelince abur cubur çok yiyoruz. 29.haftadayım 57 kiloda hamile kaldım şuan 69 kiloyum. 168 boyum. Çok belli olmuyor iç karnım geniş olduğu için karnım çok çıkmadı ama Bende fazla aldığımın farkındayım veririm inşallah