Damla123- parasetamoll arabada var canım maddi durum da elhamdulillah ama eşim polis salmıyorlar vana gitmek için bile yalvar yakar her seferinde. Ama sonuç alamazsak nereye olsa gidecez artık sağolasın teşekkür ederim
Saryamom Ecebati bence çok gerekli ben gittiğimde 7 aylık hamile bayan 6 kez hastaneye gitmiş hamile kaldığı süre boyunca ve doktor beyninin olmadığını görmemiş 😔 Allah korusun tedbiri bırakmamak lazım çok önceden sonlandırılması gerekiyormuş 7 aylık olmuş ve perinatolog şok oldu
Damla123- Saryamom çok şükür canım bende öyle bir durum yok elhamdulillah rabbim kimseye göstermesin yaşatmasın inşallah
Hulya90 Damla123- canım sabah erkenden gtmen laizm kimlik verip sıraya giriosun sonra sana sıra veriliyor sabah 5.30da gitmiştim 8siradaydim. Sekreter bana saat 11 olarak verdi sıramı çok erken gitmeniz lazım
blackdaisy Damla123- anlıyorum cnm ben de aynı durumdayım. Doktor çok iyi durumunu izah et ben polis eşiyim de doktor anlayışla karşılıyor. Eğer doktor ameliyatta değilse tabi. Ben de asker eşiyim, yarın memleketime gideceğim. Yoksa yardımcı olurdum
tuuubaaa01 Damla123- tabi tabi biz 6da ordaydık kimliğimizi bölüme bıraktık kayıt yaptılar 8gibi 9da da muayene ettiler