Dilaraeymen Bende dün oldum 17+0 da. Hatta post açtım erken mi oldum falan diye bu haftada olanda çok var. İnternette de 3.aydan sonra yapılır yazıyor
Selen01 Gamzedngdn 27. Haftam bitiyor hala vurulmadım cuma günü gideceğim, tek doz yeterli dedi ebe. Cuma yaptıracağım bakalım etkisi ne olacak.
Dilaraeymen Gamzedngdn dün hiç bişeyim yoktu ama bugün agrım var canım. Ama şükür öyle kolumu kaldıramayacak kadar değil
aysun_35 Gamzedngdn bende fazla hissetmiyordum yani anlamiyordum bebek hareketi mı diye ama doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi yaptırdım ebe de yaptıktan sonra kalp atışını dinletti
Gunesimoglum Ben hemşireye sordum 20. Haftada çağıracağız dedi. 20. Haftamda annelerde başka şehirde olduğum için oradaki sağlık ocağına gittim orda da sordum 20. Haftadan sonra yapılıyor dediler ve vuruldum
NisaMomy Gamzedngdn ben 20+3 oldum beni kimse aramıyor kayıtta yaptırdım acaba beni unuttularmı🤣🤣kendimmi gidip hatırlatmam lazım
Gamzedngdn NisaMomy bence kendin gidip hatırlat canım eğer vurulmak istiyorsan tabi ben vurulcam bugün artık bakalım ☺️
Busbusvehashas Gamzedngdn detaylı ultrasondan önce önermiyorlar tetanozu. Ben 22 de ve 27 de vuruldum. Ancak öncesinde 18 ken sağlık ocağında kan verdim değerlerime baktırdım kalbini dinledik. Tetanoza gittğimde de kalbini dinledik muayene olduk öyle vuruldum. Hiç bir yan etki de yaşamadım
Gamzedngdn Busbusvehashas detaylı ultrasona daha 1 ay var 18 şubatta randevumu aldım canım ama ebe 3 gündür sürekli hatırlatıyor vurulman lazım gel diye geçen hafta kalp atışını duymuştuk doppler de yapabiliriz demişti ebe doktor da yaptır dedi of 😒
Bihem Ilknur_degrrli1 Tabi kişinin isteğine bağlı ama zararı olmadığına bu kadar emin olmayın. Prospektüsünde bile yazıyor zararı olabileceği maalesef.
Miranmiray Gamzedngdn Valla bende bugün sağlık ocağına gittim canım ama 5.ayda aşı olunacak mış öyle söyledi. Bu arada erkek bebiş olacakmış