Anka386 Hatice-aydn tabi ki inşallah. Çünkü bende çok bilgi aradım pek bulamadım detaylı olarak. Ama hastane de muhabbetim olanlardan falan hep olumlu şeyler duydum.
Hatice-aydn Anka386 aynen dediğiniz gibi kime sorduysam hep olumlu yanıt verdi umarım söylenilenler gibidir
Esmaemenova Anka386 evet ya😂benimde bu hafta başladi unutmuştum adet sancisini😂hatirliyorum şimdi aynisini yaşiyorum gün icinde oluyir veya gece oluyor alt karinda adet sancisi doktor açilma sancisi dedi doğuma hazirlik sancisi
Anka386 Esmaemenova bende hafta da bir oldu birkaç kez doktorum nstye almıştı hemen. Ama artık gunluklesti kontrolüm 28 inde heyecanla bekliyorum bakalim
Suheyla19A Anka386 dogum sirasinda yaptirmiyolar diye biliyorum ama dogumdan sonra kendi odanda banyo oluyomus bi tanidigin bebeye bakarken sende girip dus alabilirisin bi tanıdığım oyle diyodu
Esmaemenova Anka386 ya benim doktorum anormalmi acaba😱😂okuyorumda burda benimle ayni haftada olan hamileler 2 haftada bir gidiyor kontrole benimki bide ne zaman sancin oluesa o zaman gel doöurmayaudedi😂
Canan06 Anka386 aynen çok övgüler duydum bende orayla ilgili zaten öncesinde asgari hastane olduğu için doktorları feln çok iyi
Anka386 Esmaemenova canım benim yazma seklimden yanlış anlaşılma olmasın ağrılarım günlüklesti. Kontrollerim iki hafta da bir ama bu kontrolden sonra hafta da bir olacak. Ama benim doktorum çok dikkatli ilerliyor hiç birseyi şansa bırakmıyor tetkiklerde falan
Hulya90 Anka386 her ihtimale karşı süt sagma makinesi, biberon, emzik koyabilirsin canım. Sütun gelemesse sarılık olmamasi için göğsünü sagabilirsin yada az mama verebilirsin
MSGG2403 Anka386 hastane durumuna göre kendinize kaşık çatal bıçak bardak çay kaşığı falan koyun bence. Refakatçınız içinde koyun hastane sorun yapabiliyor bazen. Kendinizede Emzirme atleti yada normal askılı atlet koyun belinizi vücudunuzu sıcak tutun.
Symirna Anka386 bende sicak su torbasi koydum ola ki gazim olursa diye kagit havlu koydum pisik kremi gogus kremi yok sanki listenizde 😍