Masal78 Anka386 bizde 31 haftalık olucaz ben bu hafta sonu hazırlıyıcam baya ağırlaştım oturmakta bile zorlanıyorum heleki yalancı sancılar 🤦😊
Sirin96 Anka386 kendiniz için kalın çorap alın malum ameliyathane çok soğuk çıkınca fazlasıyla üşüyorsunuz benim ilk ameliyatımda tir tir titremiştim ve yanımda yoktu bu sefer alacağım inşallah
Mervazz Anka386 canim ben kizimdada oglumada aldim yildiz takimi djye geciyor ince picama tskimi cok rahat edersin haberin olsun
Esmaemenova Anka386 canim bende 35+6 haftadayim geceleri veya gün içinde karnimin alt bolgesinde adet sancisi gibi sancilar oluyor sonra geçiyor yalanci ve doğuma hazirlik sancilari sanirsam..
Hilaliko Herkesten Allah razı olsun bende önümüzdeki hafta hazırlıcam çantamı Allahın izniyle 35 haftalığım şimdilik herkesten bir şeyler aldım yazdım ❤️❤️
Canan06 Anka386 amin inşallah kuzenm orda doğum yaptı 4 ay önce ve çok memnun kaldı umarm memnun kalırsınz🙂
Anka386 Canan06 yaaa böyle olumlu şeyler duyunca çok mutlu oluyorum teşekkür ederim 😇 son dönemde bayağı onarma tarzı şeyler yapılmış diye duydum
Tutu_ali_vefa Anka386 amın inşallah ❤️🥰🥰ben ıkı ay once gogusleırmı nemlendırmeye başladım zaten cildim cok kuru.
Tutu_ali_vefa Ozgee11 canım krem tercıh ettım gümüş kapakla ılgılı cok bilgim yok yanlıs bısey de soylemek ıstemıyorum ☺️
Hatice-aydn Anka386 Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊 bende GATA ya gidiyorum kontrollere doğum yaptıktan sonra güzel geçip geçmediğini neler yaşadıgınızı yazar mısınız
Anka386 Hatice-aydn tabi ki inşallah. Çünkü bende çok bilgi aradım pek bulamadım detaylı olarak. Ama hastane de muhabbetim olanlardan falan hep olumlu şeyler duydum.
Anka386 buse3590 devlet hastanesi oldugu için eşim olamayacak canım maalesef. Ağız bezi de hastane çıkışlarında var teşekkür ederim 😊
Anka386 buse3590 canım bende düşündüm ama şu an herşey normalinde olduğu için onları erkenden koymak istemedim çanta içinde beklemesin diye
Esmaemenova Anka386 evet ya😂benimde bu hafta başladi unutmuştum adet sancisini😂hatirliyorum şimdi aynisini yaşiyorum gün icinde oluyir veya gece oluyor alt karinda adet sancisi doktor açilma sancisi dedi doğuma hazirlik sancisi
Canan06 Anka386 aynen çok övgüler duydum bende orayla ilgili zaten öncesinde asgari hastane olduğu için doktorları feln çok iyi