_9297_ Sinem1- bana arkadaş kullandigin yağlar bnce alerji yapmış dedi ama bebek yağı ile mustela kullanıyorum onların yapma ihtimali olur mu ki
Sinem1- _9297_ olabilir kuzum hamilelikte değişiklik gösteriyor çünkü vücudumuz hamilelikten dolayı yediğin bazı şeyler hamile olunca belki alerji yapar demişti doktor
NisaMomy _9297_ çatlıyo olabilirsin canım ama badem yağı önermem çünkü kılanma yapar, hala insanlara nasıl badem yağı kullan dıyolar anlamıyorum, kaşıma kirpiğime sürüyorum her akşam yoğunlaştı bu yağların arkasındada yazar sakın kullanma badem yagı
_9297_ NisaMomy canım şuan bebek yağı ve doktorun söylediği mustela diye bir yağ var onu kullanıyorum ama nasıl bir yağ bilmiyorum
SedaveSusam _9297_ karnına ne kullandın canım çatlamamak için bişey sürdün mü ben vazalin gibi bişey kullandım alerji yaptı
_9297_ SedaveSusam canım ilk başta zeytin yağ ve vazalin kullandım şuan bebek yağı ve mestela diye bir yağ var onu kullanıyorum
SedaveSusam _9297_ anladım canım belki onlarda yapmış olabilir bende o yüzden oldu sonra zeytinyağına geçtim şimdilik bir sorun yok
Duygugokcen _9297_ bebek yağı bana o dediklerinizi yaptı kullanmayı bıraktım geçti bilginiz olsun kasıntı olarak değil batma hissi vardı ve benek benek olup soyuluyordu ben sadece bebek yağı kullanıyordum bıraktım suan geçti
Yenianneadayi2208 _9297_ sağlık ocağına gidip kan testi isteyebilirsin canım.Uyuz salgını var ya da erken ama çatlıyor olabilirsin karnın büyükse geriliyordur.Lierac jel kullanabilirsin ya da evde varsa hakiki zeytinyağı kullan sabah akşam canım🌸
_9297_ Yenianneadayi2208 canim şuan sadece yarım kilo 1 kilo kadar aldım oarnimda yok gbi bişey hani çok kilo alsam yada karnım çok büyük olsa çatlama olabilir dicem de şuan catlamada korkutuyo açıkçası şimdiden kilo almadan karnım çıkmadan diye 😔
Elizvedeniz _9297_ banada doktor yazdı krem ama ben almadım bana çok pahalı ve fiyatına göre küçük geldi annem tatlı badem yağını önerdi bende onu kullanıyorum iyi geliyo kaşınmıyorum henüz çatlamadımda