_9297_ Arkadaşlar 17 haftalık hamileyim karın bölgemde çok fazla kasintim var bir kaç gündür çok fazla arttı ve biraz önce kaşınan yerlerimin kabardigini benek benek olduğunu farkettim bu neyin nesi yaşayan yada gören duyan var mı nolur yardım edin 😔😔😔
aysenur4 _9297_ kasıntı normal ama benek benek olusunu bilemedim doktoruna git yada yarın mesai saatınde ara sor alerjik olablir bişi dokunmus olabilir
_9297_ Deletedmom124 bebek yağı ve ve doktorun verdiği mustela yağı kullanıyorum ama bunlar alerji yapmış olabilir mi öyle bı ihtimal olabilir mi
_9297_ Elizvedeniz bebek yağı ve mustela kullanıyorum ama badem yağı daha mı iyi sizce ve henüz karnım yok ve hiç kilo almadım neden catliyoruz ya 😔
MinnieMouse _9297_ catlamadan olabilir bir de uyuz salgini var korkutmak istemem ama oyle bisey varsa tedaviye baslamakta fayda var. Bununla ilgili saglik ocagina giderseniz daha iyi yardimci olur aile hekiminiz. Bol su icmeyi unutmuyosanjz tabi 🥰
pyymamm _9297_ bazılarında gebeliğe tepki olabiyomus doğumla geciyomus ama kaçıncı haftada baslar bilmiyorum onu doktorunuzla görüşün en iyisi . Kaşımamayada calısın catlama belirtisi midir bilmiyorum
ilknurmom _9297_ ya catlama kasintisi olabilir ya da doktorunuz karacigerinize bakabilir karacigerde bir sorun olunca da kasinti olur diye biliyorum
Sinem1- _9297_ aynı sorunu bende yaşıyorum ama bana doktorum alerji yapmayan şeyler hamileliğinde alerji yapabilir demişti bende o yüzden gidicem doktora büyük ihtimal alerjidir
_9297_ Sinem1- bana arkadaş kullandigin yağlar bnce alerji yapmış dedi ama bebek yağı ile mustela kullanıyorum onların yapma ihtimali olur mu ki
Elizvedeniz _9297_ banada doktor yazdı krem ama ben almadım bana çok pahalı ve fiyatına göre küçük geldi annem tatlı badem yağını önerdi bende onu kullanıyorum iyi geliyo kaşınmıyorum henüz çatlamadımda