• Gebelik
  • 28 haftalık Anneler! Bu ara sizi zorlayan şeyler nelerdir

merveruzgar aynen benm de öyle özellikle midem bazen çok kötü oluyor.. Bir de otururken kamurgam batıyo az geri yaslanarak oturuyorum mecbur

merveruzgar ayne bende de boğaz ve mide yanması çok var.
Kuyruk sokumum çok ağrıyor.

ayak ve elimde sislik yani odem var onlar zorluyor:)

Emfa06 mide yanması icin tek çözüm yedigimiz yemeklerdeki yağı ve baharatı en minimuma indirmek. Deneyince cok faydasını gördüm. Fakat kayınvalidemde yemek yedigim zaman mide yanmalarım artıyor :(

Rmyssucu mide yanması icin yemeklerdeki yagı ve baharatıda azaltın gercekten cok faydasını görüceksiniz. Tamamen gecirmese bile oldukca azalıyor yanmalar

• [silindi]

Bu saatlerde açikmalar beni zorluyor yesem bi turlu yemesem bi turlu bende zor çorap ayakkabı giyiyorum 😰 sağ taraf bel mi sırt mi agrısı beni felç ediyor neredeyse

[silindi] sırt agrısı icin sıcak su torbası yapıp Yastıkla sırtıma destekleyip yatarken biraz tutuyorum uyumama yardımcı olsun diye tamamen gecirmesede biraz rahatlatıyor sanki

merveruzgar sanırım adet görüyorum bu beni zorluyor ve maalesef ki bitmeyen ağrılar kasık bel vs 28+6

merveruzgar mide yanmalari mesaneye olan baskı yüzünden sürekli idrara çıkma uykusuzluk bel ve sırt ağrısı aşırı yorgunluk 🙄 bu arada bu aralar bebeğimin hareketlerinde azalma var çok kımıldamıyor esksıı giibi siiznde öyle mi kızlar gece oynuyor oda canı isterse bu durum benı cok endişelendiriyor

Benim akşam üstleri artıyor mide yanmam çok acı baharatlı yemekler yerdim onları tamamen kestim doktorun verdiği şurubu kullanıyorum bı nebze daha iyiyim. Hala coraplarimi giyebildigim için seviniyorum 🥳

merveruzgar 32 olacağım ben mide yanması devam ediyor malasef bi kere denk geldimi bırakmıyor :) surupla geçiriyorum bel ağrısıda iş güç yapınca yada ayakda durunca oluyor sadece.Bide gece gunduz burundan nefes alamıyorum asla ve en çok zorlayan bu oluyor tikaniyorum,bakalim başka ne çıkacak 😁

merveruzgar bende 28 haftalığım, bikaçgundur aksam olunca belim ağrıyo 😩 geceleride zor yatıyorum bi o tarafa bi bu tarafa

Bel ağrısı kuyruk sokumuna bicak gibi kramp giriyor ve kalkamiyorum çorap ve ayakkabı giymek zor 28+5 15 kilo aldım 😢

Gizem3410 gündüz hareket halinde oldugumuz icin . Hareket halindeyken genelde uyumayı tercih ediyolar. Benimkide sadece geceleri ayakta endişe etmeyin bence ❤️

Sekerpare geceleri sola yatıp arkanızı yastıkla destekleyin biraz olsun rahat edersiniz

Rainhn ben burnumun ucuna azcık viks sürüyorum geceleri rahat etmek icin. Petekler nefesimi cok kurutuyor. Petegin üstüne nemli havluda atabilirsiniz oda iyi gelir