Busracoskunn murat afşin turhan a iyi dktr ilgilendi yani soru felan soruyo ozel gibi yan odaya ultrasona bakiyo her muanede ben ilk randevusuz sabah erkenden gidip sıra aldim randevusu yoktu muanede anlattim böyle böyle diye devam edicekmisin ddi evet dedim 3 hafta 1 gel dedi simdi 2 hafta 1e düştü mhrsden aliyorum genelde daha kolay 12den sonra bakıyorum bazen tarih acilmiyo çünkü

Ben özele gidiyorum devleti göze alamadım ama doğuran arkadasım var cok memnun kaldı

pyymamm canım doğuran arkadaşın pusetle mi gitti doğuma bende şehirde yapıcamda pusetsiz çıkarmıyo ya hastaneler özel için mi geçerli devlette öylemi

berf_16 onu bilmiyorum sartmı diye ama bebek arabası pusetliydi muhtemelen öyle cıkartmıstır

pyymamm anladım canım ben bebek arabasını daha almadım da olurda bi durum olursa zorluk çekelim istemiyorum saolun

Busracoskunn Dilek doğan baş doktorum. 39. Haftamdayım çok memnunum kendisinden çok hanım bir kadın. Nasipse cuma günü doğumumu başlatıcak

Busracoskunn birde doğum için 2019da gidip anlaştığınız fiyat geçerli oluyor diye biliyorum. Biz 30. Haftamızda gidip doğum için görüştük. Bize o zaman fiyata nelerin dahil olup olmadığını hangi doğumu yaparsak ne kadar ödememiz gerektiğini belirten bi kağıt verdiler. Doğum ocağa da denk gelse 2019 takipli hastaları olduğum için eski fiyattan faydalanacağımı söylediler. Siz daha önceden gidip görüşmediniz mi doğum ücreti için ilk kez yılbaşından sonra mı gittiniz o yüzden mi yeni yıl fiyatını verdiler size acaba ?

Ezgibilge ben bugun dogum yapıcam seyma dogan da yıldırım dorukda 28. Haftaya kadar kampanyası vardı seyma hanımım ve bazı doktorların isimlerini unuttum peşin ödersen 1,5 milyar normal dogum 1750 sezeryan +400 epidural istersen dediler fotograf çekimi lohusa tacı terliği masa süsleme vs dahil içine bizim normal dogum gözuktüğü için 1,5 yatırdık ama sezeryana dönerse dediler dogumdan sonra 250 tl daha olacagını anlaştık 40+1 im makat gelişten sezeryan olucam bugun. 2019 normal ücreti de 2 bin 2500 sezeryan 400 tl epiduraldi

Zuzum_20 hamileliğim kanamalı geçti, hep düşerse düşsün gözüyle baktı, progestan vermedi, başka doktora geçtiğimde acil progestan hem iğnesine hem ilacına başladı. Bide 3.aydan verilmesi gereken vitamini 4 haftalıkken vermiş, muhtemelen ilaç firmalarıyla anlaşıyorlar. Kendisi ayrıca cok soğuk. Ben hamileydim kanama olunca acil gittim. Bebek falan gözükmüyor dedi. Halbuki testte çıkmıştı belirtisi çoktu. Meğer 4 haftalıkmış kuzum :) hayırlı doğumlar diliyorum.