busragrgn berf_16 düşüncesiz insanlar boşveer☺️😬 ben de bilirim doğurup rahatlatmayı vücudumu ama kolay mı?
busragrgn Balimm genel anestezi mi olacaksın kuzum neden sezeryan dedi doktorun? Ben de açılma sancı olmazsa suni istemiyorum. Suni sancıyla asıl bebek çok strese giriyormuş.
busragrgn ik0 baya erken yapmış muayeneyi kusum ben dün 38+0 da gittim çatı yapar sandım ama yapmadı. Sanırım nst de sancı çıkmadığı için. Şuan sancı için erken dedi hatta bana.
ik0 busragrgn Evdeki yalancı sancılarımı toplasam şimdiye kaç çocuk doğurmuştm canım bee🙈🙈Geceleri sabah ediyorum sürekli.Ama sabahları tık yok🙄
busragrgn ozlemozg evin içinde dolanmaktan kendime iş çıkarmaktan daha çok yoruldum inanır mısın😄 meesela bugün misafir gelmek istedi üniversiteden iki arkadaşım kalkıp onlar için hazırlık yapacağım falan. Okul daha az yorucuydu😅
busragrgn Havva-6128 canım bu karın sertleşmesi çok değişik bir şey ben de yaşıyorum. Tam göğsümün altında sertleşiyor resmen nefesimi kesiyor canımı yakıyor öyle böyle değil😭 özellikle sabah kalktığımda. Ovuyorum aşağı insin diye ama yok bana mısın demiyor
Havva-6128 busragrgn Kendi ağrılarılarından geçiyor insan bebeğe zararı var mı diye düşünüyorum sürekli canım 🙇🏻♀️ Allah kolaylık versin sanada 🤲
Fatima7 busragrgn 38 haftalikim ama dun 3 cm acıklıkım vardı ara sra agrı giriyor ama bisey yok nısanımda geldi ama ne su ne bebek yok☹️🙄
EcitaH Bizde 38+3 deyiz. Ara sıra olan kuyruk sokumu ağrısı dışında ağrı sızı yok , geceleri de gayet rahat uyuyoruz . En son 37+4 de 3250 kg , 50 cm’idik. Bu hafta cuma çatı muayenesi olacağız. Bakalım paşamız ne zaman gelmek İsteyecek .
Nur_arkn Tugbardm sen söyledinmi peki bu durumu sorma şansın oldumu ben şimdi hastanedym girince sorucam
Nur_arkn Tugbardm ille normal doğum olsun diye öyle diolarda ben kızımsa böyle bel agrısı yaşamadım bu cok tuhaf belimden olmak istemiyorum 😞😕
Balimm @busragrgn kendi istegim canım doktorum da kabul etti ztn ben en başından sezeryan düşünüyordm spinal sezeryan olacam inşallah
Tugbardm Nur_arkn şuan nstdeyim canım bebek doğum pozisyonunda ama daha yeterince aşağı inmemiş 🙄 birde 3865 gr 54 cm dedi bir an önce gelmesi lazım yoksa sezeryan dedi