Fatima7 busragrgn 38 haftalikim ama dun 3 cm acıklıkım vardı ara sra agrı giriyor ama bisey yok nısanımda geldi ama ne su ne bebek yok☹️🙄
EcitaH Bizde 38+3 deyiz. Ara sıra olan kuyruk sokumu ağrısı dışında ağrı sızı yok , geceleri de gayet rahat uyuyoruz . En son 37+4 de 3250 kg , 50 cm’idik. Bu hafta cuma çatı muayenesi olacağız. Bakalım paşamız ne zaman gelmek İsteyecek .
Nur_arkn Tugbardm sen söyledinmi peki bu durumu sorma şansın oldumu ben şimdi hastanedym girince sorucam
Nur_arkn Tugbardm ille normal doğum olsun diye öyle diolarda ben kızımsa böyle bel agrısı yaşamadım bu cok tuhaf belimden olmak istemiyorum 😞😕
Balimm @busragrgn kendi istegim canım doktorum da kabul etti ztn ben en başından sezeryan düşünüyordm spinal sezeryan olacam inşallah
Tugbardm Nur_arkn şuan nstdeyim canım bebek doğum pozisyonunda ama daha yeterince aşağı inmemiş 🙄 birde 3865 gr 54 cm dedi bir an önce gelmesi lazım yoksa sezeryan dedi
ik0 busragrgn Evdeki yalancı sancılarımı toplasam şimdiye kaç çocuk doğurmuştm canım bee🙈🙈Geceleri sabah ediyorum sürekli.Ama sabahları tık yok🙄
810473 Tugbardm heyy masallah ben kendımı dusunurken hem boyu ızun hem kılosu allah yardmcnz olsn yaa normal dgm dmı kacncı gebelıgnz?
Nur_arkn Tugbardm bnde tık yok ya 🙁orda askere filan gitmeyi düşünüyor heralde😕sancı geçen akşam cıkıyodu şimdi sancı mancı klmamış nstte😞
810473 Nurrrrr bende korkuyorum dun muayene oldm 3500kg ddı 38+3 haftalıgm sancım cıktı ve 2cm acıklık var bakalm hafıf ten bısıler vuruyo ama bakalm daha bebek kanala gırmemıs haftaya pazrtesı cgrdı🤷🏻♀️
hicran37 busragrgn 38+2 den merhabalar 😊 Valla iyi gitmeye çalışıyoruz geceleri ağrı sızı olmasa daha iyi olacak ama buna da şükür Nst de sıfır sanci 😂 acilmama daha bakmadılar 37 haftalıkken gitmiştim 2 hafta sonra gel dedi doktorum bebiş 3.085 gramdı en son bakalım bu kontrolumde kaç kilo 😊 Sen nasılsın senin nasıl gidiyor
hicran37 Aslan233667 aynısını bende yaşıyorum ya geceleri taş kesiliyor mübarek sağ kaburgami yerinden sokup alıyor sanki 😂 Artık eskisi gibi hareket etmiyor ama çok az yani
Aslan233667 hicran37 aynen aynen. Oyle eskisi gibi tık tık ben geldim deyip şımarmıyo 😀 geldiğini haber veriyo acıtarak gidiyo artık. Birazda kızıyo sanırım artik çıkartın beni burdan der gibi ♥️😊