SezenFst Pinaryyim çok sağ ol canım benim Allah ne muradın varsa versin Bu mübarek 3 aylarda rabbim sürekli yüzüne gülsün
SezenFst Eminecamus çok sağ ol canım benim Allah ne muradın varsa versin Bu mübarek 3 aylarda rabbim sürekli yüzüne gülsün
SezenFst Tamam çok sağ ol canım benim Allah ne muradın varsa versin Bu mübarek 3 aylarda rabbim sürekli yüzüne gülsün
SezenFst YaseminzkanGezek çok sağ ol canım benim Allah ne muradın varsa versin Bu mübarek 3 aylarda rabbim sürekli yüzüne gülsün
SezenFst Tyk53 çok sağ ol canım benim Allah ne muradın varsa versin Bu mübarek 3 aylarda rabbim sürekli yüzüne gülsün
SezenFst Svcnn çok sağ ol canım benim Allah ne muradın varsa versin Bu mübarek 3 aylarda rabbim sürekli yüzüne gülsün
SezenFst Esen çok sağ ol canım benim Allah ne muradın varsa versin Bu mübarek 3 aylarda rabbim sürekli yüzüne gülsün
SezenFst GrkemGeyik çok sağ ol canım benim Allah ne muradın varsa versin Bu mübarek 3 aylarda rabbim sürekli yüzüne gülsün
SezenFst Eylul2018 çok sağ ol canım benim Allah ne muradın varsa versin Bu mübarek 3 aylarda rabbim sürekli yüzüne gülsün
SezenFst Mervecolak13 çok sağ ol canım benim Allah ne muradın varsa versin Bu mübarek 3 aylarda rabbim sürekli yüzüne gülsün
SezenFst Sibel3434 çok sağ ol canım benim Allah ne muradın varsa versin Bu mübarek 3 aylarda rabbim sürekli yüzüne gülsün
Ngr55 SezenFst okudum canım. Sana ve tüm bebek sahıbı olmak isteyenlere. Allahım kabul etsin bu mubarek gunlerde. Amin
Babyboymom SezenFst Okudum canım🙏💐Allah size hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah🙏Herşeyin vakti zamanı var bunu unutmayın Allah size zamanında verecektir buna yürekten inanın ve teslim olun🙏
Nur_sen SezenFst okudum canım. Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin sana. Su mübarek günün hurmetjne sana ve senin gibi evlat isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.