Kivilipastaa Benim 40+6 nın gecesi sancım geldi ve sabahı Doğum oldu 🤱🏻 45 günlük anneyim sorunuz olursa cevaplarım normal dogum ve suni sancısız epiduralsiz ve epizyolu doğumum ❤️ Herkesin Allah yardımcısı olsun 🤲
Curlymom Kivilipastaa ay ne güzel tam da benim günümde doğum yapmışsınız Allah bize de nasip etsin inşallah güle güle büyütün bebeğinizi🥰😍
tambirminnos Curlymom eltim bu şekilde 42. Haftada propes di sanırım bu fitilin adı o şekilde dogum yaptı geleceği yoktu oğlunun 😁
Curlymom Brcum10 açılmanız var mı hiç benim yokmuş suni şimdi denesek sezeryana dçner dedi doktor suyu kan akışı herşeyi iyi olduğu için bekliyoruz az daha iki gün önce gitmiştim zaten hareketlerini gözlemliyorum hep çok şükür yarın bakıcaz bakalm en olmadı sezeryan dedi zaten😞
Ahuzd Curlymom bugün gittik bizde☺️ 2cm olmuş açılmam🙏🏾 rahim ağzımda yumuşama da olmuş🙏🏾 Cuma sabaha kadar beklicez🙄 gelmezse Cuma günü sabah 6 da yatış yapıcaz suni sancı için🙏🏾
Kivilipastaa Ahuzd ahaha keske tercih sorsalardı be kuzum gerçi Doğum anında onu asla duymuyosun da dikilerken neden bilmiyorum hissettim 😣