Cemre_61 Merhaba kızlar kürtaj olduktan sonra ne kadar süre sonra hamile kaldınız biliyorum herkeste farklılık gösterir ama bilenlerle sohbet etmek istedim.
Momof2child Cemre_61 cok suukur 9ay sora kaldm .3ay antibyotik kullanmsdm kurtajdan sora o nedenle 9ay sora
Senyorita Cemre_61 Ocak ayında kürtaj oldum, kalbi durmuştu. Genetik tahlillerimi yaptırdım, Haziran ayında tekrar gebe kaldım şimdi 33 haftalığım.❤️ Hiç canınızı sıkmayın, bir kere gebe kalan yine kalır. Yeter ki stres yapmayın.
Ecrinbzkrt Cemre_61 9.haftama girerken boş gebelıkten kurtaj oldum 3ay dınlen dedı ama ben 2. Adetım bıtınce hamıle kaldım suan 17 haftalık olduk🤲🏻 Rabbım gonlune gore versın cnm
Cemre_61 Ecenazz anladım canım peki bişeyi daha merak ediyorum doktorum bana 3 ay demişti kürtajdan sonra direk sayılır mı yoksa 3 adet dönemi mi beklemem gerek
sinber Cemre_61 kürtajdan snr ilk kanamayla beraber bir adet gördükten snr başlayabilirsin demişti ben kendimi hazırlamak adına 4 ay bekledim korunmayı yeni bıraktım bakalım hayırlısı (2 kürtaj ikincisi ikiz olunca bi daha düşünmem diyordum ama kızım çok istiyor)
Cemre_61 Simya34 gerçekten mi aslında hamile kalmışsın neden olmadı acaba umarım sağlıklı bir şekilde olur gelir umarım istediğin gibi olsun herşey ♥️
Berivan21- @Cemre_61 canm bende ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım doktorum bana 3 ay bekle sağlık ocağındaki doktor ise 6 ay bekle dedi Kanamam ise sadece 1 hafta sürdü kontrole gittiğimde ise doktorumun rahmin gayet iyi toparlanmış dedi ve ben hiç korunmadan hiç adet görmeden hamile kaldım baya araştırma yaptım ve şükür şuan 7 buçuk aylık hamileyim ve şükür iyiyiz Rabbim büyük tüm olmazları olduran odur ( ayrıca kürtaj artık eskisi gibi zor bi süreç değil demişti doktorum vakumla olduğu için rahim çok zara görmüyo eskiye nazaran demişti ) o yüzden herşey sana bağlı kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman düşün derim ☺️
Cemre_61 Berivan21- evet canım bende vakumlama işlemi ile oldum çabuk toparlandı bir ay oldu ben de adet oldum şimdi ne yapsam diye biraz tekrar araştırmaya başladım bu arada sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebeğini çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için 💐
Eylulm_4820 9 haftalıkken kürtaj oldum. 3 ay korunduk. Hemen hamile kalamadım. 6 ay sonra hamile kaldım canım.
Cemre_61 Momof2child anladım canım benim de 1 ay oldu daha bakalım beni nasıl bir süreç bekliyor zamanla görücem ben de 🥰
Deryaaa27 Ben 1 kez adet gördüm kürtajdan 40 gün sonra. Birdaha da olmadım şuan 8 haftalık hamileyim 😊
Cemre_61 Deryaaa27 sahimi bende tam bir ay oldu kürtaj olalı adet oldum bakalım sonrasında neler olucak çok merak ediyorum tebrik ediyorum seni umarım sağlıklı bir şekilde gelir ♥️🥰
Cemre_61 Senyorita doğru söylüyorsunuz stres en büyük düşman aslında insan düşünmeden de edemiyo ama akışına bırakmak en iyisi benim böyle bilen yaşayan bu olayı atlatmış insanların bana akıl vermesini ya da bişeyler anlatmasını çok seviyorum bana iyi geliyo teşekkür ederim sağlıklı bir doğumunuz olur inşaAllah rabbim hepimize nasip etsin 💐💐♥️
Cemre_61 Ecrinbzkrt çok teşekkür ederim canım benim bu yorumlar bana kendimi iyi hissettiriyor neden bilmiyorum ama sorunsuz sağlıkla gelsin Bebeğin inşaAllah ♥️😘💐
Elifela-26 8+3 kalp durması yüzünden kürtaj oldum doktor kendini ne zaman iyi hissedersen yap dedi 2 adet gördüm şuan 28 haftalık gebeyim çok şükür
Cemre_61 Elifela-26 bende 8+6 da kürtaj oldum 6+3 te kalbi durmuştu 3 ay dedi doktorum ama nasip diyorum artık umarım bende güzel haberler alırım
Deryaaa27 Cemre_61 valla rahim kendini 15 günde topluyor 😂 dene bişey olmaz kürtajdan sonra daha iyi tutuyormuş bebek bana doktor öyle w dedi hatta büyüklerimiz de derki düşüğün kıçı içinde olurmuş yani hemwn kalınırmış 😂 İnşallah sende kalırsın 🙏 neden kürtaj oldun sebebini araştır ona göre de doktorun ilaç vs kullandırır. İnşallah yeniden olur bebişin🙏
sinber Cemre_61 tıbbi genetiğe gittim oradaki Dr bana burdan bişey çıkmayabilir hematolojiye git dedi oraya gittiğimde tıbbi genetikten daha detaylı kan girişi yaptılar ve genetiğe göre sonuç daha erken çıkıyor pıhtılaşma çıktı kadın doğum doktorum gitsen de girmesen de hamilelik öncesi coraspin hamilelik olduğu anda artı iğne başlayacağız dedi şmd coraspin başladık hamileliği bekliyoruz
Merveozgns Cemre_61 7 haftalıkken boş gebelikten kürtaj oldum doktorum 3 ay bekle dedi şuan 8+6 hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cemre_61 Merveozgns 3 ay bekledin mi canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaAllah ♥️
Berivan21- @Cemre_61 amin inşallah canm 🥰 rica ederim ne demek canm ama şu var ki herşey sende bitiyo psikolojik olarak hazır hissediyosan kendini bekleme derim Rabbim hayırlı ve sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah sana 🥰
Cemre_61 Berivan21- inşaAllah canım benim gerçekten psikoloji çok ama çok önemli biliyorum rabbim umarım nasip eder çünkü kendimi çok alıştırmıştım uygulamayı bile silmek gelmiyo içimden en doğru zamanda olur inşaAllah size doktorunuz bi süre vermişmiydi peki 🥰🥰
Senyorita Cemre_61 Özellikle pıhtılaşma testini mutlaka yaptırın. Benim doktorum sen de pıhtılaşma yoktur yaptırma demişti ama dinlemeyip yaptırdım ve maalesef pıhtılaşma çıktı. Bu arada ne yalan söyleyeyim ben de stresten geberiyordum. Hiç stres yapmadım desem yalan söylemiş olurum. Her şey gönlünüzce olsun.🥳🌸