Zehra321 kimse panik değil ki bunu nereden çıkardınız 😄🤭 bir yazıdan insanın ruh halini yorumlamakta level atlamak gibi bir şey oluyor heralde 🤪 evet ben doğum yaparken isminin Sadece eğitim araştırma olarak geçtiğini 36 haftadan küçüklere küvezlerinin olmadığını söylediler bunda sıkıntı yok ama anne bebek dostu hastane olmuşlar öyle denildi hatta doğuma yanında bayan olması şartıyla birinide alabiliyorlar doğumhanede değil doğum odasında doğum yapıyorsun normal doğumsa tabi doğumda saçma sapan hareket ve hakaretlerde yapamıyorlar anne bebek dostu oldukları için. Doğum odalarında banyosundan pilates topuna buzdolabına kadar herşey mevcut bebekleri ilk kordon kesmeden hemen koynuna koyuyorlar ilk giydirme.ilk müdahaleler hepsi hemen yanında üstten ısıtmalı cihazın altında yapılıyor🤞benim 3. Doğumum olmuştu özelde de yaptım devlette de aradaki farkları ayırt edebiliyorum. Mesaideki insana göre de değişiyor ama geçen hafta arkadaşım orada sezeryan doğum yaptı nst de falan çok terslemişler