Bsra1998_ evlenene kadar adetlerim duzenliydi 2 yillik evliyim evlendigimden beri duzensizlik yasiyorum basta bebek dusunmedigim icin cok umursamadim, yaklasik 8 ay kendimiz denedik ve olmadi doktora gittim ve yumurta tembelligi oldugunu soyledi ilac ismi vermek dogrumu bilmem ama bana pco sendromu olan birinde insulin direnci oldugunu soyledi ve glifor verdi, bunun yaninda yumurta kalitesini arttiran vitamin ayni zamanda folikasit destegi olan miyositol positive diye bir ilac verdi. Ilk ay ultrasonda yumurta takibi yaparak denedik gunlerimi vs dr soyledi yumurtam buyudu kendiliginden fakat gebelik olmadi, 2.ay klomen +catlatma ignesi ile denedik yine olmadi artik umutsuzluga kapiliyordum ki 3. Ayda klomen +catlatma ignesi ile hamile kaldim. Doktorlar ve genelde herkes polikistik over hastalarinin cocuk sahibi olmasini zor olarak degerlendiriyo fakat oyle degil , mevcut kilonun %10 kaybi ile hamile kalma sansin artiyor. Kilon varsa zayifla, spor yap ve dogal beslen. Stresten uzak dur adetlerin duzene giriyorsa bilki hamile kalman yakinlasiyordur.