Gamm Cicimato_96 sleepynin ıslak mendilini aldık aslında bezini de merak ediyorum içime sinşyor ama başta primayla başla dedi herkes bi paket aldım 1 numara bakalım ilerleyen vakitte denicem ikisini de
Vnsgb Cicimato_96 kızımda prens premium care kullandım hiç memnun kalmadım bence primanın en iyi bezi aktif bebek serisi 3 numaradan sonra yani şimdi yine hamileyim ilk 1 2 numara molfix kullanıcam 3 sen sonra aktif bebeğe devam 😇
AysennHE Cicimato_96 ilk kızımda Prima kullandım memnun kaldım ama bunda sleepy Alicam herkes memnun olduğunu söylüyor çoğunlukla☺️
Talentedmom Cicimato_96 bir çok kişi prima kullanıyor sorun yaşayan ya da pişik yapan çok nadir gördüm senin dediğin petrol türevi tüm benek bezlerinde var bu sa losyon içeriği anlamını taşımaktadır
OlgaArslan Gamm primayı kullananlar genellikle bırakamıyormuş başka bezler pişik yapıyormuş tabi yine de siz bilirsiniz 😇
Saryamom Prima petrol türevi olduğundan almayacağım ama bi pahalı bi uygun fiyatlı alıp denemek istiyorum biri prima pampers pure biri sleepy
Cicimato_96 AysennHE En iyisi hangisi indirime girerse onu alayım 😊 Kaldı 42 günüm ben hala bez alamadım 😂
AysennHE Cicimato_96 😆aç kalmış canım Sağ salim kucağına al inşallah eğer sleepy alirsan da deneyimini bizimle paylasmayj unutma canım☺️
EbruIrmakAhmet Kızımda prima almıştım pişik yapmıştı molfix kullanmıştım sonra hep 7 yıl önceydi tabi şimdi sleepy almayı düşünüyorum