Nurten Seymaaa 20. Haftada olucam mayısta çağırdı sağlık ocağı geneldede burda okuduklarım 20. Haftada oluyormuş
B8use Seymaaa ben su an 22+3 günlüğüm 2 gun sonra yani cuma gunu asi icin randevu verdiler saglik ocağından . Normalde doktorum 20 de yaptir dedi fakat saglik ocagi biz 23 de vuruyoruz herkese dedi bakalim ilk doz bu cuma😣
Nurten Seymaaa sağlık ocağı ne zaman çağırdı bi tarih verdi mi benim ilki 20. Hafta diğeri 30. Hafta bende kendi doktoruma hiç bu konu hakkında bilgi vermedim ama sorsam mı bende 20 haftalıkken sağlık ocağı çağırdı zaman uygun mu diye 🤔
BezelikVeAnnesi Bende 20. Haftamda oldum ancak bana sağlık ocağında ki ebe üni. mezunusun orta okul lise aşıların vardır diyerek tek doz vurdu ikinciye çağırılmıycam o yüzden böyle olan var mı ki
Suheda BezelikVeAnnesi bendd universite mezunuyum cnm okulda olduk elbet fakat en son 5yıl once olman gerekiyor 5yıldır olmadiysan yapilmasi lazim 2.dozun dogumdam sonrada 3.doz
Seymaaa BezelikVeAnnesi ebelere guvenme canim. Banada gerek yok dedi ama doktorum kabul etmedi Doktoruna danis bence
Seymaaa Nurten saglik ocağı tarih vermedi ama zamanin gelmis dedi. Bence doktoruna danış canim kesinlikle
BezelikVeAnnesi Suheda İşte inan zaten hatırlamıyorum canım oldum mu diye olmadı tekrar arayıp konuşcam yoksa bende bu şekilde biliyordum
Gfrn Suheda ben de okulda oldum ama doktorum bana ol demedi ben 24.haftama girdim doktorumla hiç konuşmadım bu konuyu geç mi kalmış oldum ne yapmam lazım doktor randevuma da daha çok var
Lilipo Benim 25 haftalık oldu hala olmadım. 6 yıl önce oldum diye Tek doz olabilirsin dedi doktor ama ben hala kararsızım.
Seymaaa Lilipo bence ol canim . Banada ebe gerek yok dedi ama doktorum kizdi kesinlikle olcaksin dedi
eymenelif ikinci dozunu yaptirmasak nolurki ilk dozu oldum suan oluyorum uc gun olck hala devm ediyor agrilar
Seymaaa Gfrn canim bende en son okulda olmuştum. Ebe bana gerek yok olmayabilirsin dedi ama doktoruna yinede sor dedi. Doktorumda kessinlikle olucaksin aradan 5 sene geçmiş dedi. 25. Haftanda ol dedi
Suheda Gfrn sen aile hekimine söyle yapsinlar cnm gec sayilmazsin yaparlar die dusunuyorum.dogumda falan paslı seyler olursa die korunmak amacli ki dogdunda bebgi bile koruyomus bizim bu oldgumz aşı cnm
eymenelif Seymaaa cok sagol canim ikincidedede bu kadar agrirmi yarin dort gun olck hala gcmedi ikincidede bu kadar acirsa doguma yakin hangisinin acisini yasiyim bn?😒