Deletedmom0990 Fikret_kayra ayyy maşallah sonuna gelmişsin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ilk bebiş mi cinsiyeti nedir
Deletedmom0990 Fikret_kayra amin bizde yarıladık yolu erkek ilk bebiş 😂ama Ankara'da doktor bulamadık henüz 🤣
s_can_ozcan benimkuzum Merhaba Bnde o hastanede iyi bir doktora başlamak istiyorum varmı önereceğiniz birisi kaç haftalık hamilesiniz bide detaylı ultrason fiyatlarını biliyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ederim ☺️
benimkuzum s_can_ozcan benim doktorum umut hanım umut tiryaki özyurt ben çok memnunum zaten tavsiye üzerine gittim doktoruma ayrica internet yorumlari instagram yorumlarina falan çok dikkat ettim 1 2 istisna yorumu hariç kötü hiç yorum yok kendinizde araştırabilirsiniz ben ayrıntılı ultrasyon yaptirmadim fiyatini bilmiyorum internetten hisar hospital çamlıca yazıp detayli fiyat bilgisi verirler aradığınız da
Pandabekleyenanne Dlkdlk orası bana sezaryan için 17bin lira fiyat verdi. Acaba sigorta farkı mi var arada
sinber Pnarvrl gop yerine medicali tavsiye ederim sezaryen 4000 civarı ayrıca doktorları çok daha ilgili ve bilgili
Nml06 Deletedmom0990 Doğum paketi diye bir şey duymadım. Yazdığım rakam hazirandaki anlaşmamızdan şu an fiyatlar ne bilmiyorum, her muayene 82tl tahlil isterse idrar+kan=22tl de o
Dildare Merhaba Ankara TOBB hastanesinde sezaryen 5.800 normal doğum 5.200 TL imiş. Doktorum herhangi bir hastanede çalışmadığı için bir de doktor parası verecekmişiz bunu doktorla konuşmak gerekiyormuş. Ne civardadır bilmiyorum.