Dlkdlk Maslak acıbadem/İstanbul öğretim görevlisi doktor ile normal:10.000₺ sezeryan:13.000₺ şuan turkiye hastanesine gidiyorum çağlayan/İst normal:6.000₺ sezeryan:6.500₺ dedi hastaneyi aradım
Pandabekleyenanne Dlkdlk orası bana sezaryan için 17bin lira fiyat verdi. Acaba sigorta farkı mi var arada
Eminemmm Ay-se-tufnk ben 35. Haftada gittim ilk defa çok ilgiliydi beğendim doğumu orda yapicam önceden lotus hastahenesindwydim doğum ücretleri çok uçuk rakamlar istedilerek vazgeçtim gitmekten
Ay-se-tufnk Eminemmm sezeryan 1900 tl mis asker polis eslerine 1400 tl indirim yapiyorlar ogretmen indirimide varmis. Benim eşim gazi oldu askeri alanda calisamaz sivil memurluğa vercekler oda memleketine gitcek bartina ama ordaki hastaneler kotu ozelde bile sezeryan diyince yapmiyorlar mis. Bende burda kalcam annemde dogum yapıp oyle gitcem artik
Deletedmom0990 Fikret_kayra aynen canım kaç haftalık bebişin 😍 ayy sizi gördükçe seviniyorum gurbet çok zor 😣
Zdncl Mommy34 evet aktife gidiyorum ercan beye ama yarin randevu aldm aybala hanima umarm bende memnun kalirm
Nml06 Deletedmom0990 Doğum paketi diye bir şey duymadım. Yazdığım rakam hazirandaki anlaşmamızdan şu an fiyatlar ne bilmiyorum, her muayene 82tl tahlil isterse idrar+kan=22tl de o
Deletedmom0990 Fikret_kayra ayyy maşallah sonuna gelmişsin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ilk bebiş mi cinsiyeti nedir