Papatyali Ben mediantepte Hüseyin beye gittim zaten başka kadın doğumcu yok ama begenmedim çok ilgili gelmedi bana ama ben gebe kalmadan önce gitmiştim kafanı karıştırmayayım yine de bir arkadaşımda doğumu onda yaptı gayet memnundu 😊
Papatyali Yusufveannesi hiç ilgilenmedi bizimle bir ay gittik sonra gitmedik ama bana da bi arkadaşım tavsiye etti yoksa bilmiyordum bende doktor değişcem bakıyorum ama kafama yatan olmadı. 😐
Yusufveannesi Papatyali aynn degiştirem artık ama bayan doktor istiyorum bulursan bana da haber ver 😊
Zeynepsara Ben hatem hastanesinde nazan özdemire gidiyorum ve cok mumnunum yalniz adet tarıhıme göre 6+4olmam gerekırken 5+4 dü bugun neden acaba kese var ama bebegi göremedik haftaya gel kalp atışlarını duyarız inşallah diye başına böyle gelen varmı
Papatyali Yusufveannesi Hatemdeki drlar iyiymiş ama kalabalık oluyomuş bi de sankodakiler iyiymiş birde Bülent bey var kendi kliniği daha önce de gitmiştim ama onun muayene ücreti çok maalesef 300tlydi sanırım diğerlerini de bilemedim bizimki tüp bebek mecbur 3ay kendi doktoruma gidicem zatende
Yunusm123 Gaziantep annesiyim ama şuan devlet hastanesine gidiyorum eğer özele gidecek olursam nce hastanesi dilara hanıma giderim ya da hayat hastanesi selda hanıma