Kızlar dün 2de yatışım yapıldı 3cm açılma vardı bugün gene aynı yarın eve gönderecekler 39+1günlüğüz sancım yok sancı ve açılma olması için ne yapmam gerek 🥺
3cm açılma
69Seyda69 illaki sancı çekmek zorunda değilsiniz inşallahta çekmezsiniz.
sürekli ılık duşa girin yürüyüş yapın ya da plates topu üzerinde hareketler yapın merdiven inin çıkın tutunarak yada biriyle.
Eğer inancınız varsa size bir dua atabilirim. İnanarak yaparsanız Allahın izniyle herşey güzel olur denenmiş şeyler bunlar
Pinarx9 saol canım cümlemizden
FerayeA tatbiki canım denedim hepsini ama yok yok
FerayeA tatbiki atabilirsiniz
69Seyda69 Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur
“İnne Rebbekümülahüllezi haleka’s-semâvâti ve’l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme’stevâ ale’l-arşi, yuğşi’l-leyle’n-nehâra yetlübühû hasîsen. Ve’ş-şemse ve’l-kamere ve’n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü’l-halku ve’l-emru. Tebârekellahü Rabbü’l-âlemîn.”
Resul-i Ekrem Efendimiz (asm) kızı Fâtıma (r.anha) validemizin doğumunda bu duayı okutmuştur.
Anne baba ve çocuğun yakınları sıhhatli bir doğum haberini alıncada.
Çocuğun Müslüman olarak yaşaması, Allah’ın rızası dairesinde ömür sürmesi, şeytanın şerrinden korunması ve hayırlı bir evlat olması için hayır duada bulunmalıdır.
Çocuk ilk görüldüğünde Kelime-i tevhid okuyup yüzüne üflenir.
Adanur Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur
“İnne Rebbekümülahüllezi haleka’s-semâvâti ve’l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme’stevâ ale’l-arşi, yuğşi’l-leyle’n-nehâra yetlübühû hasîsen. Ve’ş-şemse ve’l-kamere ve’n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü’l-halku ve’l-emru. Tebârekellahü Rabbü’l-âlemîn.”
Resul-i Ekrem Efendimiz (asm) kızı Fâtıma (r.anha) validemizin doğumunda bu duayı okutmuştur.
Anne baba ve çocuğun yakınları sıhhatli bir doğum haberini alıncada.
Çocuğun Müslüman olarak yaşaması, Allah’ın rızası dairesinde ömür sürmesi, şeytanın şerrinden korunması ve hayırlı bir evlat olması için hayır duada bulunmalıdır.
Çocuk ilk görüldüğünde Kelime-i tevhid okuyup yüzüne üflenir.
kesinlikle denemezini tavsiye ediyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun sizinde🌸
FerayeA çok saol canım benim Alllah razı olsun bol bol okuycam