Ilknur_emin Kızlar alt tarafıma adet sancısı gibi ağri girip duruyor ama yalancı sancı gibi değil sanki 😒
[silindi] Ilknur_emin aynı gündeyiz benim de bir süredir öyle ama bugün kontrolüm vardı 40 I bulucak gibi dedi 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Aras-Altay Ilknur_emin 36+3 üm benimde öyle canım bide ishal oldum normal mi bilmiyorum cuma kontrolüm var sanki bebeğim her an çıkacak gibi hissediyorum
Ilknur_emin Emineyavuz_53 evim sıcak canım öksürük grip vs birşey de yok bebekte çok sert haraket ediyor
[silindi] Ilknur_emin valla bende hep 37-38 de gelir inşallah die dua ediyordum ama yapıcak bişi yok 🤦🏼♀️
Ilknur_emin Emineyavuz_53 vajinada batma ve ağrı alt karın ağrısı çok fazla canım hasteneye gidicem öyle sinir bir yerdeyiz ki. Acilde doktor yok
Angelllll Aras-Altay canım bende ishal oldum nette baktığımda doğum belirtisi diyor ama hadi hayırlısı
Hayallerm 36+2 yim benim de ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor sanki regl olacakmışım onun habercisi gibi ama nst de sancı vs cikmadi cumartesi günü o yüzden normal diye düşündüm
Ilknur_emin Hayallerm kuzum sayısını bilmiyorum ama doktorum sancin var açılmayı tetikler fakat doğumu başlatmaya yetmez dedi
Hayallerm Ilknur_emin himm ben 35 dk falan kaldim bi tane cıktı tek doktor da bisey demedi :) hayirli zamanlarda kucağımiza alırız ins canim
Emin_e Ben de 36.haftadayim simdi bir damla kan gelmiş nisan bu mu gerisi de yok, sancim agrim da yok aslinda ama...