Meralll AyaYlmazYldrm ben de rüzgar ismini beğeniyordum ama rüzgar lar çok yaramaz oluyor diyorlar doğru mu😂
edanur2426 Syma95 beyruha hurma bahçesinin adıymış hoşuma gitmişti Şevval ve Ebrar isimlerini de çok seviyorum kızım olsa isim çoktu aklımda ama benim de oğlum olacak bir türlü içime sinen isim bulamadım😔
Meralll Nur5441 Kayra ismini ben de beğeniyorum. Koymayı düşündüğüm isimler arasında💙 ama bir ay önce bir tanıdığımız koydu , ben çok önceden düşünüyordum bizden görmüş falan der mi diye kararsız kaldım😕 her isim de illa çevrede birilerinde var🙄
Eceveannesi Syma95 bacım kizada isim bulamiosan artık sende kızlara isim çok ama erkeklere bulamayan biz erkek anaları ne yapicaz kızım var 8 yaşında ismi Ece Ekin oğlumda Ege olcak ismini kızım istedi yoksa bulamadık vala
Hirosimo Benimde 8 yaşında kızımın adı hira cemre.İkinci bebeği Dr 13 haftalıkken erkek gibi dedi eğer erkekse ali eren koycaz inşallah 🥰 şimdi 15 haftalık ay sonu kontrol var bakalım ne olur❤️
Mrvglsnn İsim konusunda bende çok kararsızım kızımın adı masal ada şimdi oğlum olucak ama hiç bi isim içime sinmio nolucal bilmiorm 😱