tuba-ozdogan Brcsnn inşallh canım benım bu aralar hızlı buyuyor ınsallah kapanmıstır ne kadardı kilosu ki
Kubrabhn90 tuba-ozdogan ben diğer iki çoçuğumda muayenelerde özele gittim hep doğumları devlette yapmıştım bunda doğumu da özelde yapıcam devletin nst sürelerinden hiç bilgim yok o yüzden sadece doğum dan hemen önce aldıklarını biiyorum bana öyle yapmışlardı
tuba-ozdogan Dunyammm ayy valla brnde buhun yasıyorum canım bu soledıklerını ama cok normal ılkınde de olmustu cunku artık yavas yavas son aylarımız 🥰
tuba-ozdogan Hilallsen yok canım yha dr ne dedı az dedımı ki bu zamandan sonra hızlı artar proteın al ama yumurtayı 2 tane ye cpk etkısı olur muz sut ıhmal etme
Hilallsen tuba-ozdogan doktor 2 hafta geri dedi ama ben şimdi biraz okudum buradada 4 hafta küçük olanlarla aynı gibi geldi.
Nzziss Hilallsen canım bende de aynı durum. 32. haftada gittim 1700 dedi geriden geliyor dedi. Benim de cok moralim bozuk
tuba-ozdogan Hilallsen yok ya buraya gore kıyaslama burda mısal 32.haftada 2300 gr olanda var sen dr soledıgıne bak kuzumm ablam da oleydı yıgenım boraz minyon dogdu ama cok cabuk toplanmıstı zatıf bebişler cok daha cabuk toplanıyor emın ol kı daha onunuzde zamanımız var alır daha sen merak etme ☺️
tuba-ozdogan Nzziss bozulmasın daha zaman varrr alır bebişler daha strese gırmeyın kılo ıcın sahlıklı olsunlar kızlar onemli olan o
Mucize001 Dunyammm 32+4 Bende 15 gündür boyleyim sag tarafıma toplaniyor.doktorlar makat gelis bebek tasimasi zor diyor.
tuba-ozdogan s_s_y 🤣🤣 valla ben sezeryan olacagım ıcın yapmıyorum kuzum bide erken dogum riskim var o yuzden ayakta bıle cok kalamıorum ben
Rbidrmz Bende mart ayı annesiyim 💁♀️ bel ağrısı şikayetim den başka bisi yok 😬 şükürler olsun kaç la hamile kaldınız hanımlar kaç kilo aldınız 🤔💙bu arada oğluşum 2 kilo 89 gram 2 hafta önde gidiyoruz 🧸
tuba-ozdogan Rbidrmz maaşallah canım bebiş kızmı cunku ben oğlanda hıc bel agrısı fılan cekmedım ama bu kız da öldüm bel sırt agrısından herkezde kız bel ahrısı yapar dıyor merak ettım dogruluk payı varmı😂
s_s_y tuba-ozdogan olsun yatmak zaten daha zor ☺️ Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Rbidrmz tuba-ozdogan erkek canım ama çok bel ağırısi cekiyorum sırtıma kalcama vuruyor yaa😣 amin inşallah sende alırsın canım sağlıkla sihatle kucağına ❤
s_s_y tuba-ozdogan bende var çok fazla oluyor hemde 🤦🏼♀️ Parol içebilirsin diyor çevremdekiler ama ben patates bağlayıp geziyom ilaç içmeyi sevmediğimden placebo etkisi iyi işe yarıyor gibi geliyor en azından 😂