Kubrabhn90 tuba-ozdogan bugün 32.hafta bitti iki hafta sonra gel dedi tekrar nst ye sokucak beni 37. Haftada yatış yapacağını söyledi kramp ve kasılmam devam ettiği için dozu arttırdı magnezyumun bu şekilde 4 hafta daha devam edicez Allahtan bir mani gelmezse
tuba-ozdogan Kubrabhn90 32.haftada alıyolaröı nts ye o zaman benı de bu gıttıgınde alırlar mı ki 37.haftada dogumamı alıcak yanı
Tugce35 s_s_y aynen bende senle aynı durumdayıö şimdi böyleysek son zamanlar nasıl geçer bilmiyorum bende
Kubrabhn90 tuba-ozdogan 32 de girmicem nst ye bugün 33 haftaya girdik iki hafta sonra sokacak nst ye yani 37. Haftada doğuma alıcak evet
Seymasezer tuba-ozdogan 31+0 bir haftam kaldı doğum iznine çıkmayı bekliyorum bende evde sürekli oturup yatmanın hayalindeyim :) her sabah 6 da kalkmak yoruyor artıkk
tuba-ozdogan Seymasezer bende gebelıgımın basından berı calısamıyorum ısyerım var elemanlarım ılgılenıyor dusuk roskım vardı hep somdıde erkn dogum rıskım bende calısmayı rahatca hareket etmeyı o sosyalliği o kadar ozledım ki anlatamam 😂
s_s_y tuba-ozdogan geceden beri sol yanıma inanılmaz baskı yapıyor bebişim. Otursam yoruluyorum yatsam yatamıyorum. son zamanlar hep böyle mi olur ki? Bi de ilk gebeliğim benim acaba dönüyor mu ki diyorum. Beneğin dönmesi anlaşılıyor mu
tuba-ozdogan s_s_y normal canım dahada sıkıstırır bile cok hızlı kılo almaya yag tabakası olusmaya basladı artık tısılama zamanı kızlaar😂😂
tuba-ozdogan Kubrabhn90 hımm oglanda dofuma yakın sokmamıstı ıkı ıc kez gırmıstım somdı daha gec alınıor demekki nts ye hayırlısı olsun canımmm ınsallah 🥰
Kubrabhn90 tuba-ozdogan ben önceden iki gebelik geçirdim bu üçüncü de doğum yaptığım gün girdim sadece ilk çocuğumda diğerinde girmedim hiç bunda 34 hafta dolunca alıcak beni nst ye bir bakalım dedi erken doğum riski olduğu için
Brcsnn Benim bebegimin kilosu geriden geliyo cok uzuluyorum doktor yakin takibe alalim daha cok gerilerse cok buyuk sıkinti dedi bilmiyorum yarin kontrole gidecegim insallah 2 haftalik farki kapatmisizdir
tuba-ozdogan Brcsnn inşallh canım benım bu aralar hızlı buyuyor ınsallah kapanmıstır ne kadardı kilosu ki
Dunyammm tuba-ozdogan 31+3 üm.sertleşme çok oluyo biyerde toplanıyor oğluşum bazen canımı bile acıtıyo.kasıklarımda ağrı oluyo bazen korkuyorum
tuba-ozdogan Dunyammm ayy valla brnde buhun yasıyorum canım bu soledıklerını ama cok normal ılkınde de olmustu cunku artık yavas yavas son aylarımız 🥰
Mucize001 Dunyammm 32+4 Bende 15 gündür boyleyim sag tarafıma toplaniyor.doktorlar makat gelis bebek tasimasi zor diyor.
Cz34 Dunyammm ama o sertleşmesi birşey değildir aslında toplanıyordur bir yere bende olmuyo henüz ama bunu bi doktorunuza konuşun söyleyin bu arada benden 2 hafta öndesiniz zaten bende başlamadıda başlar belki 😔
tuba-ozdogan Hilallsen yok canım yha dr ne dedı az dedımı ki bu zamandan sonra hızlı artar proteın al ama yumurtayı 2 tane ye cpk etkısı olur muz sut ıhmal etme