Zlhaa Selinglr yaaa 🥰aslında rahat olmak bu konularda babalar gibi ☺️Ama biz annişlerde böyle durum söz konusu değil ☺️😂
Mercimektanesisb Selinglr bende katılıyorum kesinlikle aslında annelerden daha çok stres oluyorlar, ama daha rahat davranmak istiyorlar
Angel2 Zlhaa evet sagolun tesekkur ederim sagligimiz gucumuz yerinde gecirmek ümidiyle bu dönemi hep beraber insallah 😂😂🤗🤗
Bsrlmnemr Kızlar sizin mide bulantılarınız başladı mı 396393 kere soruyorum bu soruyu herkese bende hiç yok tuhaf geliyor
Zlhaa Bsrlmnemr Bsrlmnemr benim yoktu taaki 2 gündür ve özellikle sabahları canım oda iki saat filan sürüyor
Cicilibicili Bsrlmnemr benim de başlamadı bende mi gariplik var tribine girdim . Normalde olmasın derler de onu bile acaba niye olmuyo diye kafaya takıyorum ☺️
Angel2 Cicilibicili aynen bi sorun olmazsa ikiz gelcek bakalim bende çok şaşkınım degisik duygular icindeyim 25 yasinda 3 cocuk annesi olucam kısmetse 😂🤗
Mercimektanesisb Bsrlmnemr Canım son adet tarihine göre 5+5 ama doktorum geç döllenme olmuş 5+5 fazla olabilir dedi keseye göre tekrar konuşacağız dedi
Fndksr Kızlar ben 7+5 im geçen hafta kalp atışını duyduk çok şükür. Mide bulantım inanılmaz hiç yemek yiyemiyorum tamamen açım su bile içemiyorum 😞
Zlhaa Fndksr mide bulantısı için canım benim bir arkadaşım çubuk kraker yiyordu ve onu tok tutuyordu ve engelliyordu aşırı kusan biriydi maalesef herkesin bünyesi bir değil ama dene istersen canım Allah yardımcın olsun 🙏🏻😘