Zlhaa Kızlar 6 haftalık hamileyim.. bu süreçte neler yaşadınız ne yapılması lazım konuşalım 😘🥰ben hep eylülde doğum yapmak istemişimdir Allah içimi biliyor 🥰🙏🏻Ve nasip etti.. kesemizi gördük bugün bebeğimi ultrasyonda net göremedim kalp atışını duyamadım. 😭aklıma takılıyor üzülüyorum 😟
fatmanurkorkmaz1806 Zlhaa bende tam 6 haftalık hamileyim ben 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidicem hayırlısıyla duyarım inşallah 😊 bu arada 7 aylık bir oğlum var Allah nasip ederse ikiz gibi buyuyecekler 🙂
GulcanYvz Zlhaa merhaba canım bende 6+3 haftalığım 5+5te gittiğimde kese gördük bebekte belli belirsiz haftaya gel dedi yani telaş yapma çok normal ben daha gitmedim heycanlıyım
Burii52 Zlhaa cnm sıkontı etme bn 4+4 kalp atışlarını gördük doktorla birlikte sesini duymadım bebeğe fazla radyosyon göndermek istemedi 7.haftada bebeğim daha da büyümüş gene gördüm ama duymadık bak bn dert etmiyorum sende etme 🙋🏻♀️ Sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza alalım inş 🤲🏻
Cicilibicili Zlhaa ben de 5 haftalığım bu hafta keseyi görmeye gidicem. Kalp atışı için moralini bozma bence çünkü belli olmuyo bazen 7yken falan duyan da var
Zlhaa GulcanYvz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻😘yani insan ilk gebelik yaşayınca ufak şeylere bile takılıyor 😢
Zlhaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. benim ilk bebeğim olucak inşallah.. kalp atışını duymamış olmam normal mı 😟
fatmanurkorkmaz1806 Zlhaa 8. Hafta kalp atışını duymak için normal 6. Hafta erken hayırlısıyla sağ sağlık bebeğini kucağına alırsın inşallah
fatmanurkorkmaz1806 Zlhaa 22 bende arada konuşsak sevinirim aynı zamanlarda doğum yapicaz Allah nasip ederse 🙂
Zlhaa fatmanurkorkmaz1806 aynen canım konuşalım ki tecrübelerimiz neler yaşadıklarımızı anlatalım ☺️Benim Allah'a şükür kusmam hiç olmadı sadece uyku uyku uyku 😂sen neler yaşıyorsun canım .. çevremde gebelik yaşayan bayanlar cevizi çok öneriyor
Angel2 Iyi aksamlar hanimlar :) Bende şuan 6+2 haftalık gebeyim ve 3bucuk yasinda oglum var benim ilk 4 haftalikti kese gözüktü gecen persembede gittigimde iki kese gözüktu ikiz dedi doktor bu cuma cagirdi gerek olursa alttan muane yaparz dedi kalp.atisi daha duymadik tabiki :)
Cicilibicili Angel2 ayy ay ne güzelll ikizzz geliyooo 😍 benim de ilk geveliğim aşırı bi heyecan çok güzel duygularmış gerçekten
Zlhaa Angel2 ayy canım Allah sana bağışlasın dünyanın en güzel duygusu 😊rabbim inşallah tertemiz sağlıkla hamilelikler yaşatır bize
Mercimektanesisb Zlhaa Uyku sevmeyen biri olaraaak neredeyse tüm gün başımı nereye dayasam uyuyacakmışım gibi 🙈 Folikasit kullanıyormusunuz
fatmanurkorkmaz1806 Zlhaa benim 2. Gebeligim bu oğlum var şuan 7 aylık 38+5 te 3920gr doğum yaptım sabahlari kıymalı yumurta veya peezli yumurta veya haşlama yumurta ve peynir kaşar peyniri 1 kase yoğurdum hiç eksik etmezdim. Doğduğu gibi kafasını tutuyordu 😂 simdide biran önce yürüsün istiyor.
Mercimektanesisb Benimde kese gözükmedi çünkü geç döllenme olmuş dedi, perşembe günü gideceğim o yüzden adete göre hesaplama yapamıyorum 🙈 bu perşembe daha net belli olacak herşey ama kasıklarımda ağrı oluyor, gerçi buna şükür
Angel2 Cicilibicili aynen bi sorun olmazsa ikiz gelcek bakalim bende çok şaşkınım degisik duygular icindeyim 25 yasinda 3 cocuk annesi olucam kısmetse 😂🤗
Angel2 Zlhaa evet sagolun tesekkur ederim sagligimiz gucumuz yerinde gecirmek ümidiyle bu dönemi hep beraber insallah 😂😂🤗🤗