Arkadaşlar Benim 5yaşında bir oğlum var ona hamileliğimde aşırı derecede bulantı Kusma yaşamıştım,canım sürekli ekşi baharatlı şeyler İstemişti ama en baskın istediğim şey ekşi,ben sanırım o hamileliğimde ömürlük ekşimi yemişimdir🙃 ayaklarım buz gibiydi bir türlü ısınmazdı o hamileliğimde😱 Aşırı derecede duygusaldım,ilk aylar kendi kendime ağlardım 😂 duvarlara bağıra bağıra ağlardım kendimi bir odaya kapatıp 😂 Çok baskın bir şekilde erkek olduğunu hissediyordum ve erkek çocuğum olmasını çok istiyordum da...Ama çok meraklı olduğum için 22-24 haftaya kadar detaylı da dahil ultrasonlarda göstermedi kendini hep kız denildi ve ben her doktordan çıktığımda eşime sen doktora güvenme o erkek dedim sonuç olarak erkek olduğu ortaya çıktı 🙏🙏🙏 Şimdiki gebeliğimde duygusallıktan eser yok,bulantım var evet ama sanki ilki kadar yoğun değil,ayaklarım sıcacık hiç üşümedi henüz 🙃 ekşi asla yiyemiyorum hatta öyle ki peynir yoğurt zeytin bile midemi ekşitiyor😱😱😱 tatlı sevmem bi kere tatlı birşey aşerdim eşim aldı ama tatlıda mideme iyi gelmiyor sonuç olarak tatlı da yemiyorum sadece çorba türü,tuzlu şeyler yiyorum🙏 Bu gebeliğim sol tarafımda ve kasık ağrosı nedir bunda öğrendim 4 haftalıktan beri kasık ağrılarımla uğraşıyorum sol kasık ağrısı biliyorum 10 haftalık bebek hissedilmez ama sanırsın bebeği sol tarafımda hissediyorum öyle bir batma hissi....Cinsiyeti konusunda hiçbir fikrim Yok,bu gebeliğim çok sorunlu başladı o yüzden bebeğim sağlıklı doğsun da daha ne isterim ki 🙏 İşte böyle Kızlar ❤❤❤