Garibana bugun biraz disari ciktim yarjm saat falan snra bisey hissettm akinti gbi eve gidip baktigmda taytimin ipislak oldgnu gordum hastaneye geldik yatisim yapildi 34 haftaligiz ciger gelistrci igne falan yapiyolar suyum az az devam eddiyo hala daha devam ederse bebegi alicaklar bize dua edin yavrum biraz daha dayansin bu dyrumu yasayip son haftalara dgru dogum yapan varmi
Oglununannesi Garibana canım bilemiyorm var mı ama yazmak istedim doğsada sıkıntı olmaz hiç sıkma canını
Burcuuuuuu Garibana Burada bir arkadaş vardı, 33. haftada bu durumu yaşadı ve açılması da vardı. Hatta bugün doğum yaptı, sanırım üç hafta beklettiler. Şu an bizde de var aynı sorun, yarın belli olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 🙏🙏
cgdem_bal bende aynı durumdayım. ama bnım kanamam vardı onun ıcın pazartesiden beri hastanedeyım. suyum kanamayla gıdıyomus cumartesi dogumum olcak ustelik dha yeni 34e gırıcem. 😢😭
cgdem_bal Garibana ahh keske bende cok ısterım. 👐dogduktan sonra bızı neler bekliyor bılmıyoruz 🙊ustelik kendı sancım yok sunı sancı verıp normal deniycekler olmazsa son care sezeryana alcaklar. 😧
humaninannesi61 Benim bir tanıdığıma da olmuştu 36. Haftada yaşadı. İğne vuruldu dinlendi. 38e kadar yattı. Sonra doğurdu. Şimdi kızı 8 aylık. İnşaAllah senin hakkında da hayırlısı olur canım üzülme 🙏🏻♥
cgdem_bal Garibana hayırlı olsun. sizin adınıza cok sevındım 😊pekı normal dogum mu sezeryan mı oldu. bıde suni sancı mı verdıler? cumartesi bende dogurcam ya cok merak ediyorum.