dygzygn Biz 36+2yiz. 3100grmız...önümüzde nerden baksak 2 haftamız var. Bizde inş böyle güzel kilo alırız. Bende normal Doğumdan korkuyorum inş sezaryen istiyorum🙏🏻
arzu5834 Bende az önce geldim kontrolden 39+1 haftalığım 4 kilo dedi doktor bende normal doğurmak icin can atıyorum sezeryandan çok korkuyorum ilk doğumum da normaldi ins buda normal olur
Tubina arzu5834 son ultrason kilosuyla doğum kilosu aynı olmayabiliyormuş, doğunca daha düşük çıkabiliyormuş bebişlerin kilosu
Bulutcuk arzu5834 canım bende bugün kontrole gittim 39+1 im özele gidiyorum bana da doktor 4 dedi kilosu dedi normal şöyle tehlikeli olur böyle tehlikeli olur diye söyledi. Senin doktorun normali bekleyecek mi fikir almak için soruyorum çünkü normal istediğim için moralim bozuldu
dygzygn Gulsahzeynep ben normal doğumu cesurca buluyorum🙈 aşağıdan kesi ve dikiş kısmı beni çok çok korkutuyor. Ikınamam, oğlum kanalda kalır falan diye de korkuyorum 🥺 insan korkmak istedikten sonra üretken olabiliyor😞
Sibel2344 Gulsahzeynep benimde 3 gun oncw gittim 39+2de 3600dü hicbir belirtim sancim açılmam yok korkuyorum😔
Sibel2344 Gulsahzeynep hicbir belirtim.yok en azından bi iki cm açılmam olsa suni ile başlatılacak ama bakalim hayirlisi😐😅
Minigimveben Gulsahzeynep biz de 39+4 te 3700 dedi yarin tekrar kontrol var tam 40.hafta bakalim ne durumda🙈
Gzd2106 Gulsahzeynep bende bugun tam 36+0 doktor randevusundan geldim 3450 dedi sasirdik 4 kiloyu gecer mi bu gidisle. Ne yapmam lazim sizce
Gulsahzeynep Gzd2106 devlete hastanesi mi farklı doktorlar olunca hepsi aynı söyleyince insan korkuyor
arzu5834 Bulutcuk bu gidişle sezeryan okursun dedi bebek kilolu olduğu icin 41 kadar bekleme tarafları tabi bu surede kilo almaya dewam edecek nasıl doğurcam bilmiyorum açıkcası korkmaya başladım Cuma tekrar gidicem bakalım o zaman ne diyecek