Senam19 Dilay8001 aa öylemi teşekkür ederim bilmiyordum.🥰 ben satın alıyordum ne diyerek alıyorsunuz acaba yani onu almak benim hakkımmı yoksa sağlık ocağındaki doktor vermek istemezse vermeyebilirmi yada vermek istemediğinde itiraz hakkım varmı vermek zorundasınız diye siz ne diyerek alıyorsunuz acaba😊
Dilay8001 Senam19 Almak istemek senin hakkın Canım.Ben her ay gittiğimde ebemin yanına uğruyorum kan ilacım bitti diyorum o da veriyor hatta benimki bu son 3aydır ayda 2paket kullanıyorum
Dilay8001 Senam19 doktora demene gerek bile yok yani ebeyle muhattap oluyorsun sıra almadan direk veriyor
04052016mh Donegul23 kan ilacı kullanıyorum vitamin doktor verdi ama bana yan etki yaptı kalbim sıkışıyor sürekli meyve,süt,peynir,yumurta yiyorum onlardan aldığımı düşünüyorum vitamin şahsi tercihim 😊🤷🏽♀️
Eken Decavit , Ferrum,Magosit,Calcimax benim vitaminlerim hep iyi çıkıyor ama bebek için veriyorum dedi doktor
Dmtncy Magosit,decavit,gyneferon kullanıyorum bende d vitaminini de bayadır kullanmıyorum onu da gidip alıcam sağlık ocağından...