[silindi] Utayturku benim bugün tam 20+5 e denk geliyor 20 yi geçeyim de gideyim diye sabırsızlanıyordum umarım güzel görüntüler çıkar🙈
Utayturku [silindi] Torro Seferdeniz1 hahaha:D bende sabredemeyecektim ama oğlum bana benziyo diyebilmek için biraz daha geç gitmeyi düşünüyorum. en azından 22 yi görebilirim. bana 20-24 dediler hafta için. ben o yüzden ay başına bile bırakacaktım ama :)
Damla123- [silindi] şuan tam ne kadarlıksınız kimisi 20 de giriyor kimisi 22 de en doğru zaman ne zaman ?
Torro Utayturku merhaba, 20-22. Haftalar arasında gidilmesi öneriliyor. ben randevumu tam 21’e denk getirdim 😊
Seferdeniz1 Utayturku bende 22 2 de yaptırdım insan hem 20 de yaptırmak istiyor hem bi iki hafta geçsin 22 olsun istiyor😅 22 de yaptım ama 24 de olsa bebişimin yüzü daha net büyük olurdu 🤓 ama ben yine 22 de yapardım
[silindi] Utayturku bana sağolsun doktorum daha 16 haftalıkken 4 boyutlu fotoğrafını vermişti orda tabi çok minnacık eli yüzü şuan düşünemiyorum nasıl büyümüşlerdir 🙈
[silindi] Glsacar32- merhaba az önce çıktım çok şükür doktor olumlu konuştu yalnızca keselerden biri diğerine oranla küçük kalmış suyu azalmış takip edilmesi gerek dedi