Alparslan0210 30 haftalık gebeyim erkek bebek bekliyorum. Sürekli sağ tarafta hissediyorum hareketlerini herseyini sizde de oluyor mu sürekli sağ tarafta hissetmek
Derya- Alparslan0210 benimde oğlum olacak allahın izniyle benımde genellikle sağ tarafta oluyor çok nadir solda hissediyorum 🤗
Merve1997 Alparslan0210 benimde genelde sağ tarafta sağ tarafa yatmak istiyorum yatırmıyor sağ tarafa
Betttt Alparslan0210 evet benim oğlumda hep sağımdaydı poposunu yaslardı bide tam sağ tarafıma ay ne güzel günlerdi şimdi kucağımda emziriyorum :)))
Semra1607 Merhaba bende 31 haftalık erkek bebeğe hamileyim benim de genelde hep sağ tarafta hareket ediyor☺️
Pnarcm Bende 37 haftalık hamileyim erkek bekliyoruz benım de hep sag tarafta toplanıyor ve son haftalarda agırlaştıgı için artık sag bacagımda agrı ve kramp çok oluyor sanırım agırlıgını saga verdigi içindir
ant2602 Hasanne hissedebilirsin ters dönmüş alta ayakları ile baskı yapıyor olabilir. Bende kızımı hissetmediğim yerim kalmadı. Sağ sol kasık bazen göbek deliği çevresini öyle bir şişiriyor ki sen nerenle itiyorsun diyorum. Bildiğim kocaman şişiriyor bir tatafı
Alparslan0210 Erkek bebek olduğu için mi sağ da acaba diycem ama ne gibi ilgisi olabilir ki 😅 ne değişik işler bu hamilelik bebek işleri yahu 😅
Semra1607 Alparslan0210 çok şükür ki herşey yolunda başından beri sorunsuz bir hamilelik yaşıyorum inş sonuna kadar böyle gider☺️
Havva-6128 Bende erkek bebek bekliyorum ve hep sağ tarafta toplanıyor ☺️ Bi yazıda okumuştum erkekler sağ tarafta kızlar sol tarafta toplanırmış 🤷♀️