Emziriyor musunuz. Çünkü emzirenler çabuk verirler diyorlar

B_o_c_e_k tşk ederim🌸aynen öyle 69 a düşmüştüm hatta 😂😂 ama şimdi tekrar hamileyim bakalm kaç kilo gidicek doğumdan sonra 🤔

Evinanne vermek icin herhangi bisey yaptinizmi yani istahsizlik vs bisey varmiydi genelde veriliyor ama cok yersen dahada alirsin emzirirken diyorlar 😏

Esrdmr aynenbende çok duyuyorum emzirirken süt yapsın diye herşey yememek lazım diye .özellikle dikkat mi etmek gerekiyor acaba vermek icin

Evinanne bende 64 ile hamile kaldım doğuma 80 ile girmiş olcam. İkiz gebelik.
      Doğumdan sonra fazlası giderse çok sevinirim.😁

Esrdmr hayır canım bişey yapmadım aksine hunharca yiyorum 😂 ve sürekli tatlı şeyler yiyorum bildiğin zararlı şeyler ama gerçekten emzirrince gidiyormuş derlerdi de inanmıyordum🤷🏻‍♀️ Mesela doğumdan önce doğru düzgün çikolata yemezdim şuan mutfakta bi çekmece dolu çikolata😂 kahvaltıda Nutella yemezdim şimdi büyük boydan alıyorum😂😂

B_o_c_e_k ikiz gebeliğe göre çok normal aldığın kilo bence hiç takılma😍 zaten iki tane bebiş olunca sürekli hareket halinde olucaksın fazlasını bile verirsin🥴😂